A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітали медичних працівників Тростянецької громади з професійним святом

Дата: 18.06.2021 19:32
Кількість переглядів: 893

Щорічно у третю неділю червня всі українські медики – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари… – всі, хто своєю працею стоїть на сторожі людського здоров’я, відзначають професійне свято – День медичного працівника.

Це гарна нагода знову подякувати нашим медикам за їх сумлінну працю. Останній рік боротьби з коронавірусною хворобою показав усім нам, наскільки жертовною та складною є робота людей в білих халатах.

Під час урочистостей, які відбулися 18 червня, головний лікар КНП "Тростянецька ЦРЛ" Анатолій Гіленко та головний лікар КНП «Тростянецький РЦ ПМСД» Володимир Пересунько підсумували роботу медичних закладів за попередній період та привітали своїх колег зі святом.

Медичні працівники Тростянецької громади приймали вітання з нагоди професійного свята від селищного голови Людмили Червонецької та її заступника Володимира Маснюка, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Олени Гонтар.

Вони зазначили, що праця медиків є однією із найбільш благородних та самовідданих: саме медичні працівники у найскрутніші хвилини допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя людей.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, підвищення якості надання медичних послуг населенню, сумлінну працю, високий професіоналізм медичним працівникам було вручено Почесні грамоти Тростянецької селищної ради.

Шановні медичні працівники!

Напередодні свята від усіх жителів громади прийміть вітання і побажання здоров’я, довголіття, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги, впевненості у завтрашньому дні, шани і вдячності від людей!

Хай завжди панує поміж вас порозуміння, злагода і повага. Глибока подяка вам за вміння дарувати людям радість життя!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь