A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Думка молоді щодо прийняття рішень та формування  молодіжної політики в громаді

Дата: 24.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 629

24 червня в Тростянецькому селищному центрі культури і дозвілля відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Думка молоді щодо прийняття рішень та формування молодіжної політики в громаді» у рамках заходів присвячених  Дню молоді. Організатором заходу був відділ молоді, спорту, туризму та охорони історико-культурної спадщини управління освіти культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради.

В заході взяли участь: заступник селищного голови Володимир Маснюк, секретар селищної ради Олег Ткач, старости старостинських округів, члени Молодіжної ради при Тростянецькій селищній раді та представники молоді від населених пунктів громади: Діана Дяченко (Гордіївський   старостинський округ), Анастасія Вусата (Ілляшівський старостинський округ), Вадим Гурак (Савинецький  старостинський округ), Софія Богатко (Олександрівський старостинський округ), Вікторія Пунько (Летківський  старостинський округ), Вікторія Притуляк (Четвертинівський старостинський округ), Валентин Дригант (Глибочанський старостинський округ), Максим Заставнюк (Капустянський старостинський округ), Наталія  Дементьєва (Демидівський старостинський округ), Марія Заболотнюк (Оляницький старостинський округ), Попик  Ірина (Тростянчицький старостинський округ), Анастасія  Григоришина (Будянський  старостинський округ).  Також у заході взяла участь чемпіонка України з боїв без правил, учениця 10 класу Ілляшівського ЗЗСО І-ІІІст, член православного спортивного клубу на честь  Преподобного Іллі Муромця Яна Шелемба, яка була відзначена подякою Тростянецької селищної ради.

Голова Молодіжної ради  при Тростянецькій селищній раді  ознайомила учасників заходу з роботою Молодіжної ради та закликала присутніх створювати молодіжні осередки в округах. 

На засіданні «круглого столу» було розглянуто та обговорено питання формування молодіжної політики в Тростянецькій громаді,  участь молоді у процесах прийняття рішень та вирішенні проблем в громадах, де вони проживають. Учасники «круглого столу» висловили свої думки та бачення щодо комфортного проживання, проведення дозвілля та вільного часу, працевлаштування на територіях де вони проживають.

 

Відділ молоді,спорту,туризму та охорони історико-культурної спадщини управління освіти культури,туризму,молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь