Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулися заходи присвячені 25-й річниці Конституції України та Дню молоді

Дата: 28.06.2021 08:45
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

З самого ранку 27 червня у Тростянці панувала атмосфера наповнена гарним настроєм та безліччю позитивних емоцій - усі охочі мали можливість взяти участь у спортивних змаганнях з тенісу, шахів, шашок, дартсу, волейболу, баскетболу та гирового спорту, розважитися на цікавих часом екстремальних атракціонах, поласувати смаколиками.

Згодом розпочався святковий концерт «Українська молодь – майбутнє держави». Змістовна патріотична концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності громади стала справжнім подарунком до свят. Глядачі тепло зустрічали учасників концерту та дарували бурхливі оплески.

Тростянецька громада – це велика і дружня родина, це наш дім, наше коріння і доля. Це славні, працьовиті люди, серед яких чимало талановитої молоді. Тому доречно було проведення церемонії нагородження «Молода людина року» у номінаціях: «Молодіжний лідер року», «Молодий учасник бойових дій на Сході», «Молодий військовий року», «Молодий працівник правоохоронних органів», «Молода людина року в галузі культури і мистецтв», «Молода людина року в галузі спорту», «Молода людина року в галузі освіти», «Молодий посадовець року», «Молодий підприємець року», «Молодий представник робітничих професій року».

Для вітального слова та нагородження номінантів на сцену була запрошена селищний голова Людмила Червонецька.

В недалекому 1996-му році, на п'ятому році незалежності нашої держави, депутати Верховної Ради України прийняли Основний закон – Конституцію. З того часу настав переломний рубіж, коли Україна набула можливості розвиватися в демократичному напрямку, здобувати незалежність і стверджуватися на міжнародному рівні, як рівноправний партнер. Конституція України захищає державну символіку, мову, кордони, права кожного громадянина. Найвищою цінністю визначено народ, його життя і здоров»я, честь і гідність, свобода і безпека кожного громадянина. Це має бути щоденною реальністю нашого життя, адже від кожного з нас залежить те, як ми користуємося своїми правами, як виконуємо  обов»язки, покладені на нас.  Є майбутнє у нашої держави. Майбутнє – це наші нащадки, це наші діти, наша найкраща молодь.

Сьогодні Україна святкує День молоді, - продовжила Людмила Іванівна. - Це свято молодих, активних, креативних, неперевершених і усіх-усіх тих, хто не дозволяє старіти своїй душі і серцю. Тож нехай у кожного з нас назавжди будуть мрії, бажання, снага до життя. Любімо нашу Україну, як рідних дітей, шануймо і бережімо, як своє життя. З Днем Конституції! З святом молоді!



В благословенну 25-у річницю Конституції України присутні не могли забути тих, хто поклав своє життя на Вівтар Свободи й Незалежності України, тому хвилиною мовчання вшанували їхню пам'ять та піднесли квіти до підніжжя пам’ятних знаків.

Запалили, в прямому змісті цього слова, учасники колективу Вінницького Театру Вогню "Fiery Dream" продемонструвавши присутнім вогняне шоу.


Далі веселив публіку DJ STIV.

Переглянути більше про проведення свят ви можете у нашому фоторепортажі та офіційній сторінці Тростянецької селищної територіальної громади у соціальній мережі Facebook



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних