A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася робоча нарада

Дата: 05.07.2021 14:39
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

05 липня Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела робочу нараду  з працівниками апарату, керівниками комунальних установ, підприємств, виконавчих органів та структурних підрозділів селищної ради.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного очільниця громади привітала начальника відділення поліції №2 Гайсинського РУП ГУ НП у Вінницькій області Віталія Деркача, поліцейських громади: Сергія Ходу та Юрія Кіщенка з професійним святом, що відзначали нещодавно - Днем Національної поліції. На цьому приємні події не закінчилися - начальник відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації Ольга Меркотан приймала вітання з Днем державного реєстратора, головний лікар КНП «Тростянецький РЦ ПМСД» Володимир Пересунько - з Днем народження.

В ході наради розглядалися ряд важливих  питань, що стосувалися  життєдіяльності громади. Зокрема, фахівці Тростянецької селищної ради звітували про підготовку закладів освіти громади до роботи в новому 2021-2022 навчальному році; виконання бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за січень - червень 2021 року; фінансування установ селищної ради; про використання коштів на ремонти закладів освіти; хід тендерних закупівель; функціонування КНП «Тростянецька ЦРЛ», фінансування, надходження коштів, хід вакцинації, сертифікації. Про проведення ремонтів у закладах первинної ланки охорони здоров’я;  про тендерну закупівлю «Капітальний ремонт приміщення лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, 247 с. Летківка, Гайсинський район, Вінницька область»; хід реалізації проектів розвитку на території Тростянецької селищної територіальної громади,

Також було обговорено  питання підготовки проектів розпоряджень селищного голови, рішень виконавчого комітету селищної ради, сесії.

Керівники структурних підрозділів селищної ради отримали від керівництва відповідні доручення на поточний тиждень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь