A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відкриття дитячого майданчика у с.Оляниця

Дата: 08.07.2021 09:07
Кількість переглядів: 1175

Фото без опису

Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою.

Для дітей, які проживають у селі Оляниця,  7 липня відбулося справжнє свято – урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика.

З усіх куточків села зібралися наймолодші мешканці разом з рідними, щоб поринути у світ дитинства та отримати заряд позитивних емоцій.

Актуальною проблемою у населеному пункті було проведення безпечного та активного дозвілля дітей, організація гармонійного сімейного відпочинку. Тут проживає більше 50 дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, але, незважаючи на це, не було жодного осередку для гри, сучасного та безпечного ігрового майданчика. Завдяки реалізації проєкту «Дитячий майданчик «Мрія малюка» - територія щасливого дитинства» за кошти бізнесу, влади та громади це питання вирішено. Жителями села проведено роботу з підготовки  та облаштуванню майданчика, виготовлено та встановлено садові фігури, декорації, декоративні огорожі, Ладижинським лісництвом Гайсинського лісгоспу виготовлено садову гойдалку з гіркою. 

Розпочалося свято промовою старости села Люби Горбенко. Вона подякувала усім причетним за чудовий подарунок для малечі: селищному голові Людмилі Червонецькій, керівнику соціальних проєктів БФ «МХП-Громаді» у Вінницькому регіоні Петру Андрійцю, директору філії ВКВК ТОВ Вінницької птахофабрики В’ячеславу Концуру, регіональному директору Тульчинської філії  ПрАТ  "Зернопродукт МХП" Сергію Тищенку, лісничому Ладижинського лісницства Гайсинського лісового господарства Роману Семененку. Також слова вдячності адресувала  активним жителям, які долучалися до доброї справи. «Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя мешканців нашої громади», - додала староста.

Очільниця громади Людмила Червонецька привітала усіх присутніх з гарною подією та  вручила старості Любі Михайлівні подяку за сумлінну працю, зразкове та професійне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток села Оляниця та селища Ладижинське. 

Діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалки та інші розваги, були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де б  вони могли погратися. Вони з гордістю розповідають про те, що теж допомагали виконувати роботу по облаштуванню місця дозвілля.

Результат будівництва дитячого майданчика дозволить зробити ігри дітей корисними і активними, правильно організувати прогулянки. Діти назавжди забудуть  про нудьгу. Він приноситиме задоволення та стане розвиваючим інструментом для дитини будь-якого віку, особливо для малюків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь