A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В населених пунктах громади активно ведуться роботи з благоустрою

Дата: 09.07.2021 23:04
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

Великостратіївський ЗЗСО І - ІІ ступенів відкрито у 1980 р. У 2020-2021 навчальному році його відвідували 51 учень. Кабінети без сучасного ремонту, кращого способу увімкнути лампи у приміщені аніж постукати по них палкою не було, прилегла територія бажала бути кращою – ще нещодавно у таких реаліях навчалися діти та працювали вчителі, техперсонал.

У квітні поточного року у закладі повністю оновлено систему освітлення на дольовій участі БФ "МХП - Громаді" і селищного бюджету. Спільними зусиллями батьків і працівників школи проводиться ремонт в приміщеннях.


Неабиякою подією у житті школи стало завершення 8 липня робіт з асфальтування шкільного подвір'я. Вони здійснювалися за рахунок місцевого бюджету.

Селищний голова Людмила Червонецька, директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, директор КП ТСР “Тростянецьводоканал” Максим Щуренко, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Віктор Погода разом зі старостою населеного пункту Олександром Кузем, директором загальноосвітнього закладу Аллою Самоєнко та підрядником обговорили умови та оцінили якість виконаних робіт.

Для гармонійного вигляду адміністрацією школи вирішено розпочати роботи з облаштування ґанку.

Принагідно робоча група оглянула великостратіївські дороги, які нещодавно були прогрейдеровані, обговорено проблематику та шляхи їх вирішення. Завітали на свіжозроблену вулицю Дружба.

Також очільниця громади та директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою здійснили робочий візит до села Оляниця аби зустрітися зі старостою і разом оглянути хід виконання робіт з грейдерування та підсипання комунальних доріг, поспілкуватися з місцевими жителями.

Найближчим часом приступаємо до ремонтних робіт на дорогах у селі Демківка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь