A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оздоровлення та відпочинок дітей Тростянецької громади

Дата: 14.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

На виконання розпорядження  селищного голови від 07 червня 2021 року № 97 р «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку  дітей у 2021 році», враховуючи Програму оздоровлення та відпочинку дітей Тростянецької селищної об’єднаної громади на 2019-2021 роки, прийнято рішення про оздоровлення дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, а саме:

  • діти – сироти та діти позбавлені батьківського піклування;
  • діти з багатодітних та малозабезпечених сімей;
  • діти з внутрішньо-переміщених осіб;
  • діти  учасників бойових дій.

При вирішенні питання щодо першочерговості оздоровлення в межах бюджетних призначень враховувався соціальний статус дитини і матеріальне становище сім’ї, у якій вона виховується.

Всього оздоровляться 42 дитини громади в ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек» с.Заозерне, Гайсинського району.

Робоча група  у складі начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Олени Гонтар,  в.о. начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту Тетяни Шерстюк, головного спеціаліста служби у справах дітей Світлани Савчук 13 липня відвідала заклад з метою огляду умов, в яких перебувають діти.

«Подільський Артек» знаходиться на узбережжі Південного Бугу. Гарна природа соснового і дубового лісу. Діти можуть весело провести дозвілля граючись в теніс або більярд, займаючись в тренажерному залі. В наявності дитячий та спортивний майданчик. Заклад забезпечує вітамінозоване харчування для дітей, забезпечення питною водою.  Територія оздоровчого закладу огороджена, обладнана альтанками та навісами від сонця. Діти проживають в будівлях III ступеня вогнестійкості. Кімнати розраховані на 4 місця та містять тумбочки, шафи для одягу. Заклад забезпечений енергопостачанням, наявне цілодобове, централізоване постачання холодної та гарячої води, будівлі закладу обладнані санвузлами, кімнатами гігієни з душовими кабінками. Наявна затверджена культурно-оздоровча програма. Для проведення масових заходів в приміщенні клубу є актовий зал.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь