A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Більше 400 зірок опери і багато гучних прем’єр! Фестиваль OPERAFEST TULCHYN у серпні здивує всіх

Дата: 15.07.2021 14:22
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Найвідоміший фестиваль Вінниччини OPERAFEST TULCHYN цього року подарує три дні нон-стоп феєрії та найяскравіших вражень! З 27 по 29 серпня просто неба у парку Палацу Потоцьких у Тульчині буде максимальне розмаїття жанрів: грандіозні мюзикли і балети, історичні постановки і опери з інтерактивними декораціями й новітніми технологіями, візуальні, вогняні та ексцентрик шоу і ще багато інших сюрпризів.

 

 — Повернення OPERAFEST TULCHYN після вимушеної річної перерви, спричиненої світовою пандемією, буде гучне і яскраве! — гарантує продюсер фестивалю, заслужена артистка України Ірина Френкель. — Чекаємо глядачів з усіх куточків України, від яких весь цей час ми отримували просто шалену кількість запитань: «Коли вже можна буде їхати на улюблений OPERAFEST?» Нарешті маємо, чим порадувати наших постійних глядачів і тих, хто вперше приїде на фестиваль. Цьогорічна програма надзвичайно потужна, а додатково під час OPERAFEST TULCHYN буде стільки інших яскравих проектів, що наш фестиваль буде цікавий максимальній кількості глядачів, різних за віком і уподобаннями: від шанувальників високого мистецтва до істориків і затятих туристів, від старшого покоління до дітей та молоді.

На IV міжнародному фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2021, який традиційно буде безкоштовним для глядачів, виступлять понад 400 артистів: найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, Словаччини, України й Італії.

А «родзинкою» та нововведенням стане те, що вперше територія Палацу Потоцьких буде перетворена у гігантський партер, а весь Тульчин — у велике оперне фоє, у якому кожен знайде для себе чимало цікавих подій та проектів. На вулицях міста працюватимуть креативні арт-простори, пройде фестиваль вуличних музикантів, виступи талановитих дітей і молоді, майстер-класи, екскурсії, виставки, ярмарки.

Крім того, у дні фестивалю ресторани і готелі, що здобудуть відзнаку «OPERAFEST рекомендує», пригощатимуть спеціальним оперним меню та пропонуватимуть ексклюзивні оперні пФото без описуослуги.

А вже зараз для найменших глядачів за ініціативи амбасадорів фестивалю Лариси Білозір та Миколи Кучера стартувала щорічна вікторина для дітей і мистецький конкурс «Створюємо оперну абетку разом!» Всі умови конкурсів детально представлені на офіційному сайті operafest.com.ua.

Діти-переможці обох конкурсних програм отримають запрошення на фантастичну музичну подорож «Аліса в Країні чудес», а найкращі роботи юних художників увійдуть у друге (доповнене) видання «Дитяча оперна абетка» та будуть презентовані під час проведення фестивалю.

Що стосується концертної програми, то кожен день на фестивалі матиме свою тематику, яка підказує глядачам, постановки якого плану їх чекають.

Фото без опису

З турботою про безпеку глядачів та артистів на OPERAFEST TULCHYN-2021 будуть дотримані всі карантинні обмеження, що діятимуть на кінець серпня. А щоб знизити ризик скупчення глядачів, на фестивалі не буде стоячих місць і вперше не діятиме наметове містечко.

Вхід на територію буде відбуватися безкоштовно у порядку живої черги у конкретний сектор, згідно наявності у ньому вільних сидячих місць. Передбачаючи велику зацікавленість фестивальними подіями з третього серпня буде запущена послуга «попереднього бронювання» місць у партерній зоні, а також нашу традиційну чартерну програму. У дні фестивалю великі комфортабельні автобуси будуть курсувати з Вінниці до Тульчина, а всі учасники «чартерних рейсів» гарантовано матимуть місця у GOLD-секторі фестивалю.

За всіма новинами фестивалю слідкуйте на офіційному сайті operafest.com.ua і сторінці у Facebook. OPERAFEST TULCHYN-2021 проходить за підтримки Українського культурного фонду і Благодійного фонду «МХП — Громаді».

 

 20 хвилин
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь