A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст.: творимо сучасний освітній простір

Дата: 20.07.2021 08:35
Кількість переглядів: 881

 

Фото без описуЛіто. Час канікул та відпочинку. Але не для всіх. Кожного дня батьки учнів і працівники закладу шпаклюють, ремонтують, фарбують, розмальовують навчальні кабінети, рекреації, створюють естетичні, безпечні умови до старту 2021-2022 навчального року. Працюють над тим, щоб нашим учням було зручно та комфортно навчатися в школі. 


Спільними зусиллями колективу закладу, батьками та меценатами зроблено ремонт у 16 навчальних кабінетах та спортивному залі. 


В рамках плану соціально-економічного розвитку Тростянецької селищної територіальної громади, за сприяння народного депутата України Миколи Кучера та селищного голови Людмили Червонецької, виділено 400 тис. грн. для завершення капітального ремонту внутрішніх вбиралень школи. Роботи розпочато...


Цьогоріч осучаснено та удосконалено інтер’єр кабінету української мови та літератури. Наш постійний спонсор, меценат, благодійник – директор ДП ДГ «Олександрівське» Олена Воротнюк виділила кошти для придбання жалюзі в кабінет. Батьківський колектив учнів (тепер вже) сьомого класу надав благодійну допомогу для облаштування класної кімнати. Завдяки їхній ініціативі у класі нові сучасні лампи освітлення! Встановленням ламп займалася бригада електриків ДП ДГ «Олександрівське». «Родзинка» кабінету, яка радує очі й милує душу, - шедевральна карта України, створена майстринею петриківського розпису Оксаною Когутовською.


Завдяки благодійній допомозі у розмірі 5 тис. грн. приватного підприємця Дмитра Воротнюка було проведено ремонт в адаптаційно-ресурсній кімнаті. 


Батьки учнів 9 класу придбали жалюзі та спільними зусиллями з колективом закладу створили сучасний кабінет трудового навчання.


НУШ диктує нові вимоги до дизайну класів. Як же облаштувати класну кімнату для першокласників? Прекрасно справилася з цим завданням Ніна Івах, розфарбувавши стіни кабінету. На уроках до діток 1 класу будуть посміхатися геометричні фігури, а на перервах малята мандруватимуть шляхами Сонячної системи.


Спільними зусиллями – ВСЕ НАЙКРАЩЕ ДІТЯМ!

 

Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь