A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оголошення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) с. Демидівка Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області

Дата: 21.07.2021 11:11
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 20.03.2018 №2354-VIII, та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постовою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Тростянецька селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: стратегічна екологічна оцінка с. Демидівка Гайсинського району Вінницької області.

 

Документи розроблені на підставі рішення Тростянецької селищної ради від 27 січня 2020 року №478, на замовлення Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради відповідно до договору №16 від 07 липня 2021 року та завдання на проектування. Розробник містобудівної документації – ТОВ «СЕМАРГЛ ПЛЮС» м. Дніпро. 

 

Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) процедура визначення, опису та оцінювання наслідків виконання документів державного планування для довкілля, у тому числі для здоров’я населення, розроблення заходів із запобігання, зменшення та пом’якшення можливих негативних наслідків.

 

Термін розгляду заяви про визначення обсягів СЕО складає 15 днів згідно п.5 ст.10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 20.03.2018 №2354-VIII (з 19 липня по 03 серпня 2021 р.).

 

Детально із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можливо ознайомиться на офіційному сайті Тростянецької селищної ради https://trostyanec-gromada.gov.ua, в розділі новини.

 

Інформаційний захід, щодо публічного представлення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки відбудеться о 10 годині, 27 липня 2021 року, у приміщені Тростянецької селищної ради  Гайсинського району Вінницької області.

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - Колесник Наталія Леонідівна.

 

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів

Тростянецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь