Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оновлення освітнього середовища у Летківському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 21.07.2021 13:31
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису

«Світ, де житимуть наші діти, змінюється в чотири рази швидше, ніж наші школи», -  сьогодні відома аксіома, озвучена Віллардом Деджеттом, директором Міжнародного  центру керівництва та освіти. Ось тому так важливо оновлювати шкільний освітній простір, переконані і ми. Тим більше, класики педагогіки стверджують, що людей  виховує те, що їх оточує.

Чергові  ідеї щодо оновлення освітнього середовища у Летківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів завжди на часі. Їх обговорюють, малюють ескізи, пам’ятаючи про те, що естетика має враховувати культурологічну складову закладу, а ще  рахують кошти, шукають спонсорів…

Літня пора і канікулярний час дали можливість окремі з ідей втілити в життя. Працюють всі, хто має бажання, натхнення, ентузіазм: педагоги, батьки, працівники школи,  інколи й учні! Працюють цілими «сімейними підрядами». Частина запланованого вже виконана.

1 вересня учнів зустрінуть  повністю оновлені: центральний вхід закладу у вигляді входу  до української садиби; кабінет  англійської мови з класичним англомовним антуражем (телефонна будка, годинникова вежа Big Ben, оглядове колесо London Eye,  королівський гвардієць, камін, статуя Свободи…); кабінет українознавства як давня  хата-світлиця; кабінет мистецтва як гармонійне поєднання краси світу живопису  та музики; кабінет біології, яка бере початок, як наука, з латини.   Частково оновлені: кабінет інформатики у стилі цифрових технологій; кабінет української літератури та мови, де має панувати його величність українське слово; кабінети географії та  хімії.

Всі навчальні кабінети закладу, спортивний зал та рекреації підготовлені до нового навчального року.

І, звичайно, чекатиме учнів оновлений кабінет  1 класу Нової української школи. Ремонтні роботи продовжуються, бо 1 вересня «не за горами». Необхідно  встигнути ПЕРСОНІФІКУВАТИ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ШКОЛИ  ДЛЯ КОЖНОГО УЧНЯ ЯК «СЕРЕДОВИЩЕ ДЛЯ МЕНЕ».

 

Летківський ЗЗСО І-ІІІ ст.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних