A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оновлення освітнього середовища у Летківському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 21.07.2021 13:31
Кількість переглядів: 1259

Фото без опису

«Світ, де житимуть наші діти, змінюється в чотири рази швидше, ніж наші школи», -  сьогодні відома аксіома, озвучена Віллардом Деджеттом, директором Міжнародного  центру керівництва та освіти. Ось тому так важливо оновлювати шкільний освітній простір, переконані і ми. Тим більше, класики педагогіки стверджують, що людей  виховує те, що їх оточує.

Чергові  ідеї щодо оновлення освітнього середовища у Летківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів завжди на часі. Їх обговорюють, малюють ескізи, пам’ятаючи про те, що естетика має враховувати культурологічну складову закладу, а ще  рахують кошти, шукають спонсорів…

Літня пора і канікулярний час дали можливість окремі з ідей втілити в життя. Працюють всі, хто має бажання, натхнення, ентузіазм: педагоги, батьки, працівники школи,  інколи й учні! Працюють цілими «сімейними підрядами». Частина запланованого вже виконана.

1 вересня учнів зустрінуть  повністю оновлені: центральний вхід закладу у вигляді входу  до української садиби; кабінет  англійської мови з класичним англомовним антуражем (телефонна будка, годинникова вежа Big Ben, оглядове колесо London Eye,  королівський гвардієць, камін, статуя Свободи…); кабінет українознавства як давня  хата-світлиця; кабінет мистецтва як гармонійне поєднання краси світу живопису  та музики; кабінет біології, яка бере початок, як наука, з латини.   Частково оновлені: кабінет інформатики у стилі цифрових технологій; кабінет української літератури та мови, де має панувати його величність українське слово; кабінети географії та  хімії.

Всі навчальні кабінети закладу, спортивний зал та рекреації підготовлені до нового навчального року.

І, звичайно, чекатиме учнів оновлений кабінет  1 класу Нової української школи. Ремонтні роботи продовжуються, бо 1 вересня «не за горами». Необхідно  встигнути ПЕРСОНІФІКУВАТИ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ШКОЛИ  ДЛЯ КОЖНОГО УЧНЯ ЯК «СЕРЕДОВИЩЕ ДЛЯ МЕНЕ».

 

Летківський ЗЗСО І-ІІІ ст.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь