A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась 19 сесія Тростянецької селищної ради 8 скликання

Дата: 29.07.2021 20:28
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

29 липня відбулося пленарне засідання 19-ї сесії селищної ради, участь у якому взяли 16 депутатів із 26-ти, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

На порядок денний винесено 19 питань. Більша частина – земельні.

Також депутати надали дозвіл на розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану та виготовлення плану зонування території смт Тростянець Гайсинського району Вінницької області з поєднанням з детальним планом території окремих частин населеного пункту», внесли зміни до бюджету, затвердили перелік об’єктів комунальної власності Тростянецької селищної територіальної громади тощо.

У зв’язку з набранням постановою Сьомого апеляційного адміністративного суду у справі № 120/8018/20-а законної сили,  яким  рішення Вінницького окружного адміністративного суду від 17.03.2021 року залишено без змін,  депутати знову повернулися до затвердження ряду посадовців та утворення виконавчого комітету селищної ради.

Розглянувши пропозицію Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької, було затверджено на посади: заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Володимира Маснюка; керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету – Наталію Вдовиченко, дванадцять старост. Затверджено й Положення про старосту. Утворено виконавчі органи селищної ради: відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради, як окрему юридичну особу публічного права; відділ соціального захисту та охорони здоров’я; перейменовано відділ освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту в управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради.

Затверджено Положення про відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради; про відділ соціального захисту та охорони здоров’я; про управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Також депутати прийняли рішення про утворення виконавчого комітету Тростянецької селищної ради, визначено його чисельність у складі 32 осіб та затверджено персональний склад.

Також до присутніх  стосовно вирішення проблемної ситуації, яка склалась в КНП «Тростянецька центральна районна лікарня», звернувся депутат селищної ради Тимофій Лозінський.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 19 сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь