A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обґрунтування Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2021-08-02-001443-с

Дата: 03.08.2021 16:49
Кількість переглядів: 285

 

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

в межах закупівлі   UA-2021-08-02-001443-с

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

  • Опорний заклад освіти «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №1 Тростянецької селищної ради Вінницької області»;
  • 24300, Вінницька обл., Гайсинський район, смт. Тростянець, вул. Шкільна, 10;
  • ЄДРПОУ – 24903149;
  • Категорія замовника – Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади, якщо така діяльність не здійснюється на промисловій чи комерційній основі, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».

Мета проведення закупівлі: Реконструкція системи вентиляції та переоснащення обладнання в будівлі Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 по вул.Шкільній, 10 в смт.Тростянець, Тростянецького р-ну, Вінницької обл. (коригування)

Вид процедури: Відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: Оголошення UA-2021-08-02-001443-с

 

Предмет закупівлі та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі:

Роботи по об’єкту: Реконструкція системи вентиляції та переоснащення обладнання в будівлі Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 по вул.Шкільній, 10 в смт.Тростянець, Тростянецького р-ну, Вінницької обл. (коригування)

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошти місцевого бюджету – 668 956.80 грн.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 668 956.80 грн. з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

         Визначення предмета закупівлі робіт здійснюється згідно з пунктом 27 частини першої статті 1 Закону за об’єктами будівництва та з урахуванням ДСТУ Б. Д.1.1- 1:2013 “Правила визначення вартості будівництва”, прийнятий наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 липня 2013 року № 293. 

        Об’єкт будівництва — це будинки, будівлі, споруди будь-якого призначення, їх комплекси або частини, лінійні об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури згідно з ДБН А.2.2-3-2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво», затвердженого наказом Мінрегіону України від 04.06.2014 р. № 163.

Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована відповідно до Правил визначення вартості будівництва ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013, прийнятих наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 № 293 (зі змінами та доповненнями).

Вартість тендерної пропозиції визначено відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт, використання конкретних матеріалів і конструкцій, якості будівельно - монтажних робіт, а також з дотриманням діючих стандартів, норм і правил виконання будівельно-монтажних робіт, технічної експлуатації будівельної техніки і безпечних умов праці.

         Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, його очікувана вартість визначені відповідно до проектно-кошторисної документації, експертного звіту. Загальна вартість робіт по об’єкту відповідно до вище вказаних документів становить 668 956.80 грн. з ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Роботи по об’єкту - Реконструкція системи вентиляції та переоснащення обладнання в будівлі Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 по вул.Шкільній, 10 в смт.Тростянець, Тростянецького р-ну, Вінницької обл. (коригування)

 Клас наслідків (відповідальності) – СС1 (незначні наслідки).

Характер будівництва – Реконструкція.

 

Уповноважена особа

ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1

 

____________________

 

      

В.ГАВРИЛЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь