A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вихованці Будинку дитячої творчості побували на екскурсії

Дата: 17.08.2021 22:57
Кількість переглядів: 290

 

17 серпня вихованці КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості" побували на екскурсії в Національному природному парку "Кармелюкове Поділля".

В рамках екскурсії відвідали сучасний тваринницький комплекс в Каташині Villa milk. Ознайомились з сучасними умовами утримання великої рогатої худоби, спостерігали за процесом годівлі та масажу корів. З великим захопленням спостерігали за процесом доїння корів роботом. Також діти мали змогу побувати на молокозаводі і побачити як виготовляється молочна продукція.

Море вражень отримали учасники екскурсії від дегустаційної платформи. Тут вони смакували продукцію від виробника і голосували за продукт, який найбільше сподобався. Щиро дякували господарям комплексу Villa milk за змістовну і цікаву екскурсію.

Наступним етапом екскурсії був 48 квартал еколого-натуралістичного центру "Кармелюкове Поділля». Тут діти взяли участь у квесті "Природа рідного краю". Вони збирали рюкзак туриста, брали участь у тихому полюванні, вгадували який звір сховався за деревом, складали пазли, розпізнавали голоси тварин, дерева нашого краю. А ще  ми побували на спостережній вежі лісника і спостерігали за подіями навколо. Час проведений в лісі, дав дітям можливість зблизитись з природою, подихати свіжим повітрям, здружитись, адже ми працювали в групах, і просто весело, цікаво провести час.

Смачно пообідавши в Чечельницькому кафе "Савранка" екскурсанти відправились в Ольгопіль. Там на них чекав клон справжнісінького мамонта. Діти навіть чули його голос. Цікавою була розповідь екскурсоводів про двох поетів: О.С. Пушкіна і Т.Г. Шевченка, які в свій час побували в Ольгополі і залишили в його історії свій слід.

Незабутньою стане для дітей екскурсія на острів "Тузла". "От де по-справжньому можна відпочити" - сказали діти. Вода, природа, чудові рекреації сприяють хорошій релаксації. А скільки вражень залишилось у дітей від ручної переправи на острів... «Ми ще сюди повернемось», - сказали вони.

                                                             КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості"

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь