Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вихованці Будинку дитячої творчості побували на екскурсії

Дата: 17.08.2021 22:57
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

 

17 серпня вихованці КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості" побували на екскурсії в Національному природному парку "Кармелюкове Поділля".

В рамках екскурсії відвідали сучасний тваринницький комплекс в Каташині Villa milk. Ознайомились з сучасними умовами утримання великої рогатої худоби, спостерігали за процесом годівлі та масажу корів. З великим захопленням спостерігали за процесом доїння корів роботом. Також діти мали змогу побувати на молокозаводі і побачити як виготовляється молочна продукція.

Море вражень отримали учасники екскурсії від дегустаційної платформи. Тут вони смакували продукцію від виробника і голосували за продукт, який найбільше сподобався. Щиро дякували господарям комплексу Villa milk за змістовну і цікаву екскурсію.

Наступним етапом екскурсії був 48 квартал еколого-натуралістичного центру "Кармелюкове Поділля». Тут діти взяли участь у квесті "Природа рідного краю". Вони збирали рюкзак туриста, брали участь у тихому полюванні, вгадували який звір сховався за деревом, складали пазли, розпізнавали голоси тварин, дерева нашого краю. А ще  ми побували на спостережній вежі лісника і спостерігали за подіями навколо. Час проведений в лісі, дав дітям можливість зблизитись з природою, подихати свіжим повітрям, здружитись, адже ми працювали в групах, і просто весело, цікаво провести час.

Смачно пообідавши в Чечельницькому кафе "Савранка" екскурсанти відправились в Ольгопіль. Там на них чекав клон справжнісінького мамонта. Діти навіть чули його голос. Цікавою була розповідь екскурсоводів про двох поетів: О.С. Пушкіна і Т.Г. Шевченка, які в свій час побували в Ольгополі і залишили в його історії свій слід.

Незабутньою стане для дітей екскурсія на острів "Тузла". "От де по-справжньому можна відпочити" - сказали діти. Вода, природа, чудові рекреації сприяють хорошій релаксації. А скільки вражень залишилось у дітей від ручної переправи на острів... «Ми ще сюди повернемось», - сказали вони.

                                                             КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості"

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних