Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Завершено об’їзд закладів освіти громади

Дата: 20.08.2021 21:54
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

Протягом 3-х робочих днів робочою групою здійснено огляд всіх закладів дошкільної та загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади, а це 14 закладів загальної середньої освіти, опорний заклад «Тростянецький  ЗЗСО  І-ІІІ ст.№1» і філія Демидівський НВК та 15 закладів дошкільної освіти. У ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку котелень, організацію роботи з охорони праці, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи.

У всіх закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів. Для створення комфортних умов для учнів 1-х класів класні кімнати до 1 вересня будуть обладнані новими меблями, в тому числі одномісними партами, дидактичними матеріалами, сподіваємось, що встигнуть придбати комп’ютерне обладнання. В частині закладів ще тривають масштабні ремонтні роботи, які планується завершити до 1 вересня, щоб учні мали змогу здобувати знання в найкомфортніших умовах, це такі заклади, як Гордіївський ЗЗСО І-ІІІ ст., Тростянецький ЗЗСО І-ІІ с№2, ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№2», Савинецький ЗЗСО І-ІІІ ст., Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст. За сприяння громади працівники закладів докладають максимум зусиль, щоб 1 вересня двері шкіл і садочків відкрились перед гамірливими мешканцями оновленими, сучасними, яскравими, зручними. Після об’їзду кожен заклад залишив по собі окреме враження, адже родзинка, несхожість, імідж у кожного закладу свій. Найяскравіші з них, це комфорт і домашній затишок філії Демидівський НВК, креативне оздоблення спортивної зали Будянського ЗЗСО І-ІІІ ст., інтелектуальне і художньо естетичне оформлення класів і коридорів Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст., квітучі стіни, підлога, килимки, розписані вручну працівницею Великостратіївського ЗДО, веселковий парканчик і казкові герої на асфальті Тростянецького ЗДО «Колосок», самовіддана праця, втілена в комфорті Олександрівського ЗДО, Глибочанського ЗДО, Четвертинівського ЗДО, Тростянецький ЗДО «Дивограй» поєднання сучасності і казковості Оляницького ЗДО, панська ошатність і санаторна атмосфера осучасненого Капустянського ЗЗСО І-ІІІ ст., дизайнерське рішення в оздобленні стін Савинецького ЗЗСО І-ІІІ ст. та Глибочанського ЗЗСО І-ІІІ ст. Спробувала свої сили і втілила можливості в зміні інтер’єру адміністрація Демківського ЗЗСО І-ІІ ст. Продовжують напрацювання в плані створення комфортного, естетичного, сучасного вигляду приміщень Олександрівський заклад, Тростянецький ЗЗСО І-ІІ ст. №2, Ілляшівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Оляницький, Четвертинівський заклади освіти. Не можна не відзначити старання колективу Тростянчицької школи стати в ряд з сучасними і комфортними закладами. Не передати словами захвату від вигляду сучасного харчоблоку, вбиралень, класів ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1». Це треба бачити на свої очі.

Прикро, що великою проблемою є мала наповнюваність класів у багатьох закладах освіти, при тому, що для учнів і вихованців 2021-2022 навчального року створено максимально  комфортні і безпечні умові для отримання якісної освіти.

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних