Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У громаді відзначили День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 15:49
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

Сьогодні, напередодні святкування Дня Незалежності нашої держави, за Указом Президента України від 23 серпня 2004 року № 987/2004 вже 17 років поспіль вся країна офіційно вшановує головний державний символ – Прапор України.

Для кожної держави прапор – це обличчя країни. Під цим символом зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців, а зараз під цим прапором наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи нашої української землі!

В рамках відзначення національного свята вперше в Тростянецькій громаді пройшов патріотичний велопробіг. У цій акції взяли участь місцева молодь, представники громадськості, працівники селищної ради, комунальних закладів.

Дуже приємно було насолодитись чарівною, надзвичайно потужною, радісною і урочистою атмосферою, гордо провезти жовто-блакитні стяги вулицями нашого мальовничого селища Тростянець. Під запальні хіти українських виконавців колона велосипедистів проїхалась маршрутом протяжністю понад 5 км.

Слава Україні! – віталися люди, які повиходили з дворів, зустрічаючи учасників. Героям Слава! – гучно лунало їм у відповідь. Прапори, в'язані косинки на велосипедистах же майоріли і виблискували на ранішньому сонці такими рідними нам усім кольорами.

На центральній площі учасників велопробігу радо вітали та пригощали запашним короваєм.

Від приміщення Тростянецького селищного комунального Центру культури та дозвілля під чіткий ритм барабанщиків діти пронесли 30-ти метровий синьо-жовтий стяг.

Урочистості розпочато… Почесне право підняти державний символ у нашому рідному селищі було надано голові ГО "Учасників АТО "Патріот" Максиму Щуренку, золотій медалістці Ользі Горбань.

Тимчасово виконуючий обов'язків начальника другого відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - підполковник Сергій Стоколос нагородив відзнакою Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України - нагрудним знаком "Учасник АТО" звільнених військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань, які залучалися та брали участь в АТО з числа жителів Тростянецької громади.

Україна переживає важкий період. На сході держави щодня від обстрілів гинуть мирні жителі, гинуть військові, які вже назавжди закарбували свої імена як Герої України.

На честь них – справжніх патріотів, які віддали свої життя заради нашого щасливого майбутнього присутні схилити низько голови в скорботі та з шаною і любов’ю поклали квіти до Меморіалу пам’яті.

Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних