A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Тростянецької громади

Дата: 31.08.2021 09:43
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

30 серпня відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Тростянецької громади, на яку були запрошені директори закладів загальної середньої освіти, заступники директорів, учителі, директори закладів дошкільної освіти,  директори шкіл, чиї каденції закінчились у 2021 році, представники апарату селищної ради: Олег Ткач, Володимир Маснюк, Наталія Вдовиченко, Валентина Льоля. Всього зареєструвалось 57 освітян. На конференції було заслухано доповідь начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олени Пунько «Про підсумки роботи закладів освіти Тростянецької громади за 2020–2021 н.р та завдання на новий  2021–2022 н.р.», в якій зроблено аналіз освітньої галузі за рік в розрізі дошкілля, початкової школи, загальної середньої освіти, позашкілля, робота з обдарованими дітьми, якість освіти і ЗНО, організація харчування, стан психологічної служби і діяльність  Тростянецького ІРЦ, кадрове забезпечення, модернізація матеріально-технічної бази, фінансування галузі.

Присутніх ознайомлено з підсумками об’їзду закладів освіти громади через презентацію найкращих світлин.

Актуально прозвучав виступ Олександри Усенко, директора Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст., «Сільський заклад освіти  в умовах реформування: розвиток та      конкурентоспроможність», в якому окреслено перспективи, реалії та проблеми сільської школи. Вихователь-методист Тростянецького КЗДО «Дивограй» Тетяна Микуш ознайомила освітян з новими можливостями у діяльності та розвитку дошкільної освіти  відповідно до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про дошкільну освіту»,  розробленого на виконання Закону України «Про освіту»,  запропонованого Міністерством освіти і науки України для громадського обговорення.  Неофіційну частину серпневої конференції  продовжили  нагородженням старійшин, які багато років вносили вклад у розвиток освіти Тростянеччини, формували нове покоління громадян України. Це – Катерина Трофімюк, директор Капустянського ЗЗСО з 23 стажем роботи, Наталія Хлопченюк, директор Тростянчицького ЗЗСО протягом 13 років, Микола Ціхоцький, директор Гордіївського ЗЗСО протягом 35 років. Відповідно до наказу Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради «Про результати атестації педагогічних працівників  закладів освіти  в 2020-2021 н.р.» грамотами Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради було  нагороджено 8 педагогів та бібліотекар.

Після закінчення конференції було проведено нараду керівників закладів освіти з питання організації освітнього процесу в новому навчальному році.

                                 Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь