A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У школах Тростянецької селищної територіальної громади святково пролунав Перший дзвінок

Дата: 01.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

У перший день осені в Україні відзначаємо свято Першого дзвоника! Традиційно 1-го вересня в школах проходять урочисті лінійки з нагоди початку навчального року. Саме перший дзвоник кличе дітей на перший шкільний урок. Цей день, безперечно, хвилюючий для учнів, їхніх батьків та вчителів. В якійсь мірі це свято, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Для найменших - це путівка у країну знань, хтось став на сходинку вище, перейшовши до старшого класу, а для когось - це останній перший дзвоник, адже через рік - випускний. Тому водночас цей день радісний, хвилюючий та тривожний.

Хвилювання у переддень не минуло жодного старосту громади та жодного директора школи. Адже кожен із них докладав максимум зусиль, аби всі проекти, всі плани та ремонтні роботи були реалізовані вчасно, і уже сьогодні школярі змогли насолодитись першими кроками по таких рідних, і водночас зовсім незнайомих нових шкільних коридорах.

До кожної школи, кожного її класу, вбиральні, харчоблоку, котельні, кожного шкільного подвір’я торкнулися зміни. Сьогодні ми бачимо разючі перевтілення у кожному освітньому закладі Тростянецької громади.

Там, де ще зовсім недавно були старомодні синьо-білі стіни – забуяли кольори та розцвіли сади; класи стали затишними та комфортними,  оснащені  сучасними меблями та шкільним приладдям; у харчоблоках проведено ремонтні роботи та з’явилось нове обладнання; для дітей та педагогів запрацювали внутрішні вбиральні,  у коридорах та класах встановлено енергоефективне освітлення, школи стали доступнішими, адже з’явились інклюзивні класи та вбиральні.

Все це стало реально завдяки реалізації грантових проектів, благодійній допомозі підприємств, підтримці депутатів, а також безмежній людській працьовитості.

За такий короткий термін спільними зусиллями уже зроблено чимало. Але попереду ще  так багато роботи, так багато планів та проектів, які тільки об’єднавши всі сили та бажання жити у найкращій громаді країни, реалізуємо неодмінно!

Найщасливішими в цей день були першокласники, адже вони отримали подарунки не тільки від селищної ради, а і від депутата обласної ради Ігоря Хміля та ПрАТ "Зернопродукт МХП".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь