Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

2 вересня - День нотаріату

Дата: 02.09.2021 07:00
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

 

Громадський інститут нотаріальної діяльності є невід’ємною частиною будь-якої правової держави. Розвиток ділових відносин, умов і методів ведення діловодства, активно сприяли зміцненню і вдосконаленню цього необхідного інституту. 

Багато хто з нас не раз зверталися і продовжують звертатися до послуг численних нотаріальних контор з однією єдиною метою - отримати законний доказ тієї чи іншої інформації. Нотаріально завірений документ має силу законного підтвердження тих чи інших прав, інформації або свідоцтва, яке має і оригінал самого представляємого документа або прямих намірів людини. Одже, дуже часто так виходить, що ми, як і наші документи, не можемо бути в двох або більше місцях одночасно. Це природно, однак життя іноді настійно диктує нам інше. Система правових відносин виключає цей, здавалося б тупиковий момент, надаючи нам можливість закріпити законність тієї чи іншої інформації через авторитет уповноваженого нотаріуса. Це зручність для нас. Для нотаріусів це величезна відповідальність і плата за їх промахи вельми велика.

Враховуючи значення нотаріальної діяльності в розбудові правової держави, яку представляє суверенна Україна, активне сприяння громадянам, установам, організаціям і підприємствам у здійсненні їх законних прав та захисту їх законних інтересів, на підтримку ініціатив Української нотаріальної палати та Міністерства юстиції України, 22-го лютого 2010-го року в національному календарі української держави, згідно Указу № 211/2010 чинного на той момент Президента України, було встановлено нове професійне свято під назвою «День нотаріату», яке тепер щорічно відзначається 2-го вересня.

У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх нотаріусів та їх помічників, бажаємо їм здоров’я і виваженості, бездоганного професіоналізму та сімейного щастя!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних