A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Пропонуємо онлайн-спілкування з органами пенсійного фонду

Дата: 09.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 441

Сучасні інформаційні технології, в комплексі зі зміною законодавства, дають змогу побудувати взаємодію користувачів та надавачів державних послуг на якісно новому рівні. Це потенційно збільшує доступність, відкритість та прозорість публічних послуг, а також унеможливлює корупційні ризики під час їх надання.

????Отримання державних послуг нерідко асоціювалось, на жаль, із корупцією та годинами витраченого (іноді безрезультатно) часу. Кожна довідка чи реєстрація «добувалася» в чергах, а деякі види інформації були обмежені в доступі громадянам.

????Наразі українські громадяни мають змогу взаємодіяти з державою, і безпосередньо з органами Пенсійного фонду України, за будь-якої потреби та з будь-якого місця, без фізичної присутності в Сервісних центрах.

????Отож, пропонуємо пенсіонерам, застрахованим особам та страхувальникам скористатися вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ та безпосередньо такими електронними сервісами:

????Електронна трудова книжка – дає можливість застрахованій особі зберігати в електронній формі відомості про його трудову діяльність та є передумовою для запровадження автоматичного призначення пенсії.

????Автоматичне призначення пенсії – призначення пенсії за фактом настання події – досягнення пенсійного віку. Користувач завчасно може заповнити анкету-заяву, вказавши загальні дані; дані документу, що посвідчує особу; адресу проживання та реєстрації; дані щодо обраного способу виплати призначеної пенсії та отримання пенсійного посвідчення, а також долучивши сканкопії документів (обов’язкові та ті, які вважає за необхідне надати для підтвердження його права на певні доплати та пільги).

????Пенсійний калькулятор – дозволяє самостійно розрахувати розмір майбутньої пенсії. Орієнтований на тих, хто ще не є пенсіонером.

????Мобільний застосунок «Пенсійний фонд» - надає доступ громадянам до електронних сервісів Пенсійного фонду України з мобільних пристроїв (телефона, планшета) з використанням кваліфікованого електронного підпису, BankID або попередньої реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Використовуючи застосунок, можна повноцінно користуватись своїм особистим електронним кабінетом, звертатись до Пенсійного фонду України та отримувати відповіді.

?????????Ми завжди раді бачити Вас в Сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду Вінниччини та якісно і вчасно надамо допомогу, проте радимо скористатися електронними сервісами, адже Ви заощадите не тільки свій час, а й кошти.

????Для довідки. За результатами досліджень - при отриманні державної послуги офлайн громадяни витрачають половину свого часу на логістику, очікування в черзі, заповнення документів тощо. Та більшість ймовірних корупційних ситуацій стосується класичного (офлайн) способу надання адміністративних послуг.

????Бажаємо приємного ОНЛАЙН-спілкування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь