A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обговорили найважливіші питання життєдіяльності громади

Дата: 13.09.2021 12:59
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

13 вересня  Тростянецька селищна голова Людмила Червонецька провела нараду з старостами сіл, керівниками виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ, підприємств.

Про те, як розпочався 2021-2022 навчальний рік, та про готовність закладів освіти до опалювального періоду інформувала начальник управління освіти, культури, туризму і спорту селищної ради Олена Пунько. 

Виконуюча обов’язки керівника КНП «Тростянецька центральна районна лікарня» Валентина Пересунько ознайомила присутніх з фінансово-економічним станом лікувальної установи. 

  Про стан захворюваності на COVID – 19 на території громади присутнім доповідав головний лікар КНП «Тростянецький районний центр медико-санітарної допомоги» Володимир Пересунько. Як повідомив головний лікар,  станом на 10 вересня працівниками Центру здійснено 16726 щеплень. Першу дозу вакцин  в Тростянецькій громаді отримали 2857 громадян, другою дозою щеплено 1947 (п’ята частина від загальної кількості населення територіальної громади).

Відсоток вакцинації досить низький, що понесло за собою відповідні наслідки -  з липня поточного року і до сьогодні виявлено 9 хворих короновірусною інфекцією і всі дев’ять пацієнтів виявились не щепленими. По Тростянецькій ТГ залишається один випадок захворювання, що перебуває в процесі лікування, всі інші – зняті з самоізоляції  та обліку згідно результатів проведених лабораторних тестових досліджень. 

Лідером з вакцинації серед педпрацівників закладів загальної середньої освіти є Гордіївська школа, де відсоток вакцинованих  найвищий і становить  86,7%.

Начальник служби у справах дітей селищної ради Вікторія Рєзнікова інформувала стосовно оздоровлення дітей влітку 2021 року.

Про  роботу комунального закладу «Тростянецький центр надання соціальних послуг» впродовж квітня-серпня 2021 року доповідала директор центру  – Тетяна Мазур. 

За результатами наради дані відповідні доручення старостам, керівникам виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ, підприємств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь