A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Велика позашкільна родина розпочинає навчальний рік

Дата: 13.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 339

   КЗ «Тростянецький  будинок дитячої творчості» перебуває на шляху постійного розвитку, має достатні ресурси для реалізації поставлених державою та суспільством перед освітянами задач у сфері позашкільної освіти, що передбачає поліпшення її якості, створення умов для особистого розвитку та самореалізації кожного вихованця.

 Роль кожного працівника закладу досить важлива, відповідальна і значима. Кожен виконує свою почесну місію, а всі разом досягають високих результатів, підтримують позитивний імідж позашкільного закладу, навчають, розвивають і виховують майбутнє нашої України!

   Колектив закладу розпочинає навчання 15 вересня у 30 групах різного профілю: технічному, декоративно-ужитковому, художньо-естетичному, туристсько-спортивному. А напередодні, 13 вересня, влаштували День відкритих дверей   для батьків і учнів на площі біля  БДТ.

Працівники закладу радо приймали всіх бажаючих дітей на майстер-класах з: образотворчого мистецтва та декоративного розпису (виготовлення листівки); оригамі, квілінгу (виготовлення спільного проекту "Прощавай літечко !"); початково-технічного моделювання (виготовлення літачка); креативного рукоділля ("Святкова свічка"); бісероплетіння (виготовлення прикрас); тістопластики (ліплення їжачка); в'язання гачком; хореографічного мистецтва. Провели екскурсію по навчальних кабінетах закладу та ознайомили з розкладом роботи гуртків.

Діти з цікавістю розглядали виставки, брали участь у майстер – класах,  оглянули кабінети, знайомились з керівниками гуртків, на згадку про зустріч отримали виготовлені власноруч вироби.

                                                         КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь