A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Демидівчани – приклад єдності і завзяття

Дата: 21.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 594

 

Фото без опису

 

Якщо здійснити короткий екскурс в нещодавнє минуле Демидівки Тростянецької громади, і круто повернутися в сьогодення, можна побачити і відчути  разючі зміни до кращого не тільки в загальному вигляді  села,  а й  у ставленні самих жителів до долі громади.

 В кожному селі люди працьовиті і завзяті. У Демидівці ці людські чесноти сільчани  не втомлюються  застосовувати з благородною метою. Впродовж року їх здобутки збивають з ліку, а те, що було зроблено  буквально за останній місяць вже не перелічити на пальцях однієї руки.  

Поряд з багатьма корисними справами, котрі демидівчани  на чолі зі своїм старостою Василем Грабарем встигли втілити в життя (власна теплиця, паркова зона, оновлений фасад Будинку культури та багато іншого),  впроваджуються нові ідеї та проєкти, що уособлюють їх справжні життєві цінності та пріоритети. На часі – реалізація проєкту  «Відновлена криниця-перлина Демидівки».

 Прадавня легенда  про криницю з цілющою водою, що рятує людей від сліпоти та різних недуг,  викликає в мешканців гордість за своє село. Адже  саме вони бережуть і передають з покоління   в покоління народне надбання своїх пращурів.  Облагородити, відновити та вдихнути нове життя в стародавню легенду – сьогодні головне завдання тих , хто сьогодні пліч-о-пліч перебуває  в активній співпраці над втіленням проєкту.  Максим Бойко, Віктор Коваль, Анатолій Березюк, Світлана Маланчук, Людмила Кульчицька, Наталія Паламарчук, Раїса Віхренко, Микола Коломієць, Володимир Сухина, Олександр Березюк, Василь Бойко – це той громадський актив, чиї вміння, майстерність і праця є  вагомим щоденним  внеском у втіленні цієї  благородної справи. Саме завдяки цим людям, як наголошує староста Василь Грабар, враховуючи погодні умови,  роботи сьогодні тривають в посиленому режимі,  і більшу їх частину вже вдалося здійснити. Розчистили і окультурили прилеглу  зону відпочинку. Незабаром дорогою до криниці  можна буде  пройтися  містком, відпочити в альтанці і помилуватися красою декоративного лебедя – дана локація стане прекрасною фотозоною для відвідувачів. За кілька днів планують завершити накриття альтанки, під якою знаходиться криниця. В планах за проєктом  - встановлення ще однієї альтанки та мангалу.

Про подальший хід робіт  біля  перлини Демидівки – цілющої криниці, актив громади інформуватиме по мірі їх здійснення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь