Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В КЗ «Тростянецька селищна публічна бібліотека» та її бібліотеках-філіях проведено просвітницькі заходи з нагоди Дня партизанської слави

Дата: 22.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 1693

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

22 вересня в Україні відзначався День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. З нагоди відзначення цієї дати на абонементі для дорослих КЗ «Тростянецька селищна публічна бібліотека» та бібліотеках-філіях сіл,Четвертинівка,Демидівка,В.Стратіївка,Гордіївка,Тростянчик,Оляниці,Глибочка організували розгорнуті  книжкові виставки «Стежками партизанської слави» ,"Вклоняємось силі нескорених", та патріотичну сторінку «Історія партизанського подвигу в художній літературі» .З літератури, представленої на виставці, можна дізнатись багато інформації про підпільну діяльність в роки Другої світової війни тощо.

 На абонементі для дітей, в бібліотеках-філіях сіл Тростянчика, Летківки, Савинець, Капустян, Глибочка, Олександрівки проведено урок подвигу«Героїчні подвиги українських партизанів» проведено диспути  «Тих днів не змовкне слава, історичні години «Колиска партизанської слави», історичний хроноскоп "Дорогами партизанської слави" та  покладено  квіти до могили сестер-партизанок Марії та Килини Гуменюків в селі Глибочок тощо.  Бібліотекарі розповідали про героїв Другої світової війни з нашої громади, про партизанський рух на території рідного краю, про підпільні організації на окупованих територіях та про дітей-героїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних