A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Підсумки Всеукраїнської акції прибирання в Тростянецькій громаді

Дата: 24.09.2021 13:15
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Тростянецька територіальна громада взяла активну участь в масштабній екологічній акції приуроченій Всесвітньому дню прибирання, котра проходить під гаслом: «Побачив? Прибери!».  Акція стартувала 18 вересня й  покликана допомогти сформувати  в громадян культуру чистоти, щоб спільними зусиллями  зменшити негативний вплив  сміття на довкілля.  Акція проходила у форматах  колективного прибирання, цифрового очищення та  картографування.

У рамках проведеної акції, протягом тижня, в усіх селах  громади відбулися колективні прибирання   різних  локацій. Старости, працівники закладів  сільської інфраструктури, жителі сіл  прибирали  на територіях шкіл,  дитячих садочків, будинків культури, клубів, паркових зон, а також на територіях  святих і  пам’ятних  місць громад (див.фото).  

Нагадаємо, що Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання проходить щороку третьої суботи вересня одночасно в 180 країнах  світу та об’єднує понад 50 млн учасників. Минулого року в Україні  під час Всесвітнього прибирання  140 тис. учасників  очистили  від засмічення понад 2138 локацій у 24 областях  та у  243 населених пунктах. Спільними зусиллями було зібрано 764 т сміття.

Хто не встиг долучитись до акції через погодні умови чи інші певні причини, маєте можливість стати  її учасником будь-якої миті. Для цього просто потрібно не смітити і доносити сміття у відведені для цього місця.    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь