A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 24.09.2021 14:41
Кількість переглядів: 296

24 вересня відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Виконавчий комітет розглянув 19 питань порядку денного, схваливши всі рішення.

Схвалено проект рішення селищної ради «Про внесення змін до рішення 3  сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2020року №57«Про  бюджет Тростянецької селищної  територіальної  громади на 2021 рік».

Серед решти питань, які розглянув виконавчий комітет: виділення матеріальної допомоги; упорядкування адресного господарства на території Тростянецької селищної територіальної громади; знесення зелених насаджень; надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації; погодження розміру плати та встановлення пільг за навчання учнів дітей у комунальному закладі  «Тростянецька дитяча музична школа» на 2021- 2022 навчальний рік; надання дозволу на видачу дубліката свідоцтва на право приватної власності на житло.

Виконавчий комітет підтримав участь громади в експериментальному проєкті з організації в Тростянецькій селищній територіальній громаді соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у  складних життєвих обставинах.

         Разом з  тим, виконавчим комітетом затверджено ряд висновків про доцільність позбавлення батьківських прав; надано дозвіл на вчинення правочину щодо нерухомого майна; погоджено забезпечення безкоштовним харчуванням вихованців ЗДО та учнів шкіл громади,сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.

         Прийнято рішення про організацію 04 жовтня урочистих проводів призовників на срокову військову службу до лав Збройних сил України. 

По Тростянецькій селищній територіальній громаді 14 призовників призначені в команди на строкову військову службу. 

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь