A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Зі святом вас, учителі!

Дата: 30.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 565

Сьогодні в Тростянецькій територіальній громаді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти України.

У залі засідань адмінприміщення виконавчих органів селищної ради всі, хто пов'язали свій професійний шлях з освітньою нивою, приймали віншування і щирі побажання.

Святкування розпочалося вітальною промовою начальника управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту селищної ради Олени Пунько. Вона  виконала гарну місію -  нагородження почесними грамотами очолюваного  управління, а також Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА вчителів, вихователів, керівників гуртків і студій за багаторічну сумлінну працю і особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, розвиток галузі освіти громади. Серед нагороджених педагогічних працівників, особливої відзнаки - подяки Міністерства освіти і науки України, цьогоріч  удостоєна вчителька історії та правознавства Тростянецького ЗЗСО І-ІІ ст. № 2 Світлана Маснюк.

 Від імені всіх жителів громади  з професійним святом ветеранів-освітян  та працівників цієї галузі  привітала Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька. У своїй промові вона подякувала педагогам Тростянеччини за те, що мужньо стали на новий шлях адміністративного реформування громади. Відтак  висловила особисту вдячність кожному з них за титанічну роботу задля комфортних і якісних умов навчання і виховання юних тростянчан в новому навчальному році. Словами великої і мудрої людини, засновника компанії "Apрle" Стіва Джобса, селищний голова закликала присутніх цінувати життя і його миті: «Біжіть, спішіть, беріть, віддавайте, кохайте, захоплюйтеся, мрійте, бажайте, насолоджуйтеся, і пам'ятайте - так буде не завжди." Людмила Червонецька разом із заступником селищного голови з питань діяльності органів виконавчої влади Володимиром Маснюком  вручили подяки Тростянецької селищної ради керівникам закладів освітньої галузі громади.

Концертна програма впродовж урочистостей за участю учнів та викладачів Тростянецької дитячої музичної школи додала всім винуватцям свята гарного настрою і душевного затишку. Яскравими, щирими та незабутніми були вітання наймолодших представників підростаючого покоління – вихованців Тростянецького комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку «Дивограй».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь