A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У бібліотеці – День відкритих дверей

Дата: 30.09.2021 15:49
Кількість переглядів: 864

Фото без опису

Сьогодні, у  День професійного свята бібліотечних працівників, представники Тростянецької селищної ради, на чолі з селищним головою Людмилою Червонецькою, стали учасниками Дня відкритих дверей в КЗ «Тростянецька селищна публічна бібліотека».

Приємна  і щира атмосфера, котру створили працівники бібліотек-філій під успішним керівництвом директорки  Марії  Дереш, подарувала присутнім на святі  відчуття родинного тепла і затишку. Саме так  у книгозбірнях Тростянеччини відчуває себе кожен відвідувач.  Як зауважила у вітальному слові директорка комунального закладу, для більшості людей  бібліотеки – це стиль життя, тому кожен з них сьогодні має право відзначати цей день.

 Всеукраїнський  День  бібліотек співпадає з великим і світлим святом Віри, Надії, Любові і матері їх Софії. Тому привітання працівників  бібліотечної сфери Тростянеччини від Людмили Червонецької вселили в них віру і надію, що  потреби і необхідні запити у функціонуванні книгозбірень нашої громади будуть у фінансовому  пріоритеті  діяльності селищної ради, головне, як наголосила селищний голова, аби бібліотеки працювали за сучасними  запитами відвідувачів різної категорії. Поважною гостею заходу стала     Марія Филимонівна Чорна –  ветеран праці, легендарна особистість в історії розвитку Тростянецької бібліотеки. На  її мудрих настановах  і порадах зростало не одне покоління  палких прихильників книги. Тому найкращі слова вдячності та побажань селищний голова адресувала саме їй.  

Кульмінацією Дня відкритих дверей у Тростянецькій бібліотеці стало нагородження її працівників почесними грамотами, відзнаками  та цінними  подарунками від Тростянецької селищної ради та  управляння освіти  культури, туризму, молоді і спорту селищної ради. Справжньою окрасою святкової програми заходу став виступ-привітання наймолодших книголюбів – читачів дитячої бібліотеки.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь