A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

«Іде назустріч юним мудрість сивочола»

Дата: 01.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 539

За такою назвою сьогодні, 1 жовтня, на літній сцені  паркової  зони смт Тростянець відбулися святкування, приурочені  Міжнародному  дню людей похилого віку та Дню  ветеранів України.

Почесними гостями заходу стали  запрошені  на святкування голови ветеранських рад сіл, люди поважного та старшого  віку нашої громади.

«Нехай у нашій державі завжди будуть можливості забезпечити ваш мудрий вік на достойному рівні. Нехай шанують люди, які поруч з вами, і завжди будуть вдячні вам, за те, що ви зробили для суспільства і своєї родини» -  такими  побажання   селищний  голова Людмила Червонецька   від імені всього  виконавчого апарату селищної ради, депутатського корпусу та старостат  привітала присутніх із найтеплішим святом зрілої осені.

  Всіх присутніх на заході  своїми виступами  радо  вітало підростаюче та молодше  покоління  - танцювальні, вокальні, театральні  колективи та  сольні виконавці  Тростянецького селищного комунального Центру культури і дозвілля та його філій.    Гордіївка, Савинці, Капустяни, Тростянчик, Четвертинівка  – ці села  нашої громади    мали нагоду показати виступи делегованих  ними  художніх виконавців,   і таким чином віддати   данину глибокої шани  ветеранам  та всім людям поважного віку,  чий   внесок у розвиток  рідного краю досить   вагомий.  

Співали, танцювали, грали ролі і жартували, а по завершенню концертної програми всі насолоджувалися живою музикою у виконанні духового оркестру, смакували гарячою юшкою, кашею та солодощами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь