A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась 23 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 05.10.2021 12:49
Кількість переглядів: 551

 Фото без опису

05 жовтня відбулось 23 позачергова сесія селищної ради 8 скликання, у якій взяли участь 20 депутатів із 26, старости, керівники структурних підрозділів селищної ради, комунальних закладів та установ, представники громадськості та ЗМІ.

На розгляд депутатів виносилось 5 питань.

Обранці заслухали звіт начальника служби у справах дітей селищної ради Вікторії Рєзнікової про роботу служби за 9 місяців 2021 року. Співдоповідачем з цього питання був  інспектор сектору ювенальної поліції відділення поліції №2 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницької області Борис Дідур.

Про поліпшення екологічного стану довкілля та ліквідацію негативного впливу господарської діяльності ДП «Тростянецький спиртовий завод» інформував голова ГО «Патріот» Максим Щуренко.

Щодо результатів комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки на території Тростянецької селищної територіальної громади інформував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Маснюк.

Також депутати заслухали інформацію заступника начальника, слідчого слідчого відділу відділення поліції №2 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області Володимира Хреїка про хід розслідування кримінального правопорушення, скоєного відносно гр. Романюка І.І.

На завершення депутати одностайно схвалили «Звернення депутатів Тростянецької селищної ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо невідкладного врегулювання кризової ситуації, яка склалася у зв’язку зі зростанням ціни на природний газ для бюджетних установ».

Детальніше ознайомитися з рішеннями 23 позачергової сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь