A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Довгожительку привітали з поважним ювілеєм

Дата: 06.10.2021 08:53
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

Дев’яносто літ прожити  подарував Господь жительці с. Скибинці Тростянецької територіальної громади Марії Іванівні Ріпі.  5 жовтня, в  день її щедрого ювілею,  оселя довгожительки  повнилася  теплом і  гостинністю. Сердечні вітання і цінні подарунки Марія Іванівна приймала від чисельної делегації  дорогих її серцю гостей: дітей, друзів, сусідів, а також тих, в кого заслужила пошану за великий життєвий досвід та простоту людської душі.   Довгожительку привітали: староста Глибочанської громади  Валентина Горбань; голова ради ветеранів Тростянеччини Алла Голенченко, завідувачка відділення соціальних послуг за місцем проживання комунального закладу  Тростянецький  селищний центр надання соціальних послуг Лариса Горб та представники  місцевого  сільськогосподарського підприємства ТОВ "ТАС Агро Південь".

На довгій життєвій ниві Марії Іванівни  – воєнні лихоліття,  невтомна праця і трудовий шлях, котрий розпочався  ще в зовсім  юних дванадцять років  у колгоспній ланці,  радість материнства -  бути мамою двох прекрасних синів та біль втрати близьких людей – батьків та чоловіка.

 Сьогодні  довгожителька Марія Ріпа багата не тільки роками. За все  пережите і пройдене Всевишній нагородив  її найбільшою  радістю -  на схилі літ бути берегинею  великої  родини - продовжувачів роду свого.  У свої дев’яносто літ вона  має  підтримку від двох дітей, трьох онуків, трьох правнуків і одного праправнука. І найважливіше, що може бути для літньої людини, – перебувати під постійною опікою, турботою і доглядом.   Син Василь Григорович та його дружина Галина Миколаївна сьогодні опора і підтримка для  старенької неньки.  Марія Ріпа – велика шанувальниця українських народних пісень. Тому справжньою окрасою святкової зустрічі стали пісенні  віншування від  народного аматорського фольклорного колективу «Скибинчанка» місцевого сільського клубу.  «Многая літа»  та ще багато інших  українських пісень прозвучали від учасниць колективу  і  також  за участі ювілярки.    Щонайменше до ста років прожити  при доброму здоров’ї, в оточенні близьких і  рідних -  бажали Марії Іванівні  в День її славного дев’яностолітнього ювілею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь