A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Калейдоскоп заходів закладів освіти громади

Дата: 07.10.2021 13:38
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Протягом останній трьох тижнів в закладах загальної середньої освіти крім активного освітнього процесу проходить велика кількість тематичних, виховних та розважальних заходів.

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Учні Тростянчицького ЗЗСО І-ІІІ ст., Великостратіївського ЗЗСО І-ІІ ст., Тростянецького ЗЗСО І-ІІ ст. №2 та Будянського ЗЗСО І-ІІІ ст. теж не залишились осторонь цього свята. В закладах освіти організували акцію «Голуб миру», малювали малюнки на  асфальті, проводили виховні заходи та взяли участь у рухливому флешмобі.

З 1 по 30 вересня 2021 року проходила Всеукраїнська благодійна акції «Монетки дітям», яку ініціювали Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки».

Учні та працівники школи не залишилися осторонь. Всі активно прийняли участь у підтримці онкохвирих діток. Монети номіналом у 25 копійок, які вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас лежали у скарбничках без діла сьогодні стали у пригоді для добрих справ. Кожна така монета, кожні 25 копійок – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

27 вересня відзначається свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля! Учні Демківського ЗЗСО І-ІІ ст. організували День туризму - свято, яке однією своєю назвою, інтригує, піднімає настрій та спонукає подорожувати пізнаючи навколишній світ,  а через пізнання природи вчиться жити в гармонії з довкіллям.

КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості» з нагоди свята  провели захоплюючий  майстер-клас  зі скелелазіння  для учнів  початкової школи  ( 3-4  класи ) ОЗО  "Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст №1 ".

Традиційний День учнівського самоврядування до Дня працівників освіти - це день, якого чекають, який люблять, і який із задоволенням провели учні Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст., які випробували себе в ролі  педагогів-наставників, а учні Гордіївського ЗЗСО І-ІІІ ст. випробували себе в ролі журналістів і підготували чудове видання учителям.

4 жовтня - Всеукраїнський день захисту тварин (World Animal Day).  Капустянський ЗЗСО І- ІІІ ст. та Демидівський НВК долучилися до  «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст. взяв участь в національному конкурсі для шкіл "ВАКЦИНОВАНІ і ВІДКРИТІ!", який проводить Міністерство охорони здоров'я спільно з дитячим фондом ООН (ЮНЕСКО) в Україні та магазином гаджетів та аксесуарів "Цитрус". Адже заклад - безпечний простір для всіх учасників освітнього процесу навіть в умовах COVID - 19.

Під час освітньо-виховного процесу є проблеми, які потрібно завжди мати на постійному контролі. Cеред сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства, довготривалих агресивних проявів та третирування у міжособистісних стосунках підлітків, здійснюваних самими дітьми одне до одного. В Оляницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів.

На разі в закладах освіти громади проходить Місячник цивільного захисту, Тиждень безпеки дорожнього руху та інші цікаві події.

                      Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь