Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Калейдоскоп заходів закладів освіти громади

Дата: 07.10.2021 13:38
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Протягом останній трьох тижнів в закладах загальної середньої освіти крім активного освітнього процесу проходить велика кількість тематичних, виховних та розважальних заходів.

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Учні Тростянчицького ЗЗСО І-ІІІ ст., Великостратіївського ЗЗСО І-ІІ ст., Тростянецького ЗЗСО І-ІІ ст. №2 та Будянського ЗЗСО І-ІІІ ст. теж не залишились осторонь цього свята. В закладах освіти організували акцію «Голуб миру», малювали малюнки на  асфальті, проводили виховні заходи та взяли участь у рухливому флешмобі.

З 1 по 30 вересня 2021 року проходила Всеукраїнська благодійна акції «Монетки дітям», яку ініціювали Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки».

Учні та працівники школи не залишилися осторонь. Всі активно прийняли участь у підтримці онкохвирих діток. Монети номіналом у 25 копійок, які вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас лежали у скарбничках без діла сьогодні стали у пригоді для добрих справ. Кожна така монета, кожні 25 копійок – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

27 вересня відзначається свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля! Учні Демківського ЗЗСО І-ІІ ст. організували День туризму - свято, яке однією своєю назвою, інтригує, піднімає настрій та спонукає подорожувати пізнаючи навколишній світ,  а через пізнання природи вчиться жити в гармонії з довкіллям.

КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості» з нагоди свята  провели захоплюючий  майстер-клас  зі скелелазіння  для учнів  початкової школи  ( 3-4  класи ) ОЗО  "Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст №1 ".

Традиційний День учнівського самоврядування до Дня працівників освіти - це день, якого чекають, який люблять, і який із задоволенням провели учні Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст., які випробували себе в ролі  педагогів-наставників, а учні Гордіївського ЗЗСО І-ІІІ ст. випробували себе в ролі журналістів і підготували чудове видання учителям.

4 жовтня - Всеукраїнський день захисту тварин (World Animal Day).  Капустянський ЗЗСО І- ІІІ ст. та Демидівський НВК долучилися до  «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин!

Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст. взяв участь в національному конкурсі для шкіл "ВАКЦИНОВАНІ і ВІДКРИТІ!", який проводить Міністерство охорони здоров'я спільно з дитячим фондом ООН (ЮНЕСКО) в Україні та магазином гаджетів та аксесуарів "Цитрус". Адже заклад - безпечний простір для всіх учасників освітнього процесу навіть в умовах COVID - 19.

Під час освітньо-виховного процесу є проблеми, які потрібно завжди мати на постійному контролі. Cеред сучасної учнівської молоді останнім часом надзвичайно загострилася проблема насильства, довготривалих агресивних проявів та третирування у міжособистісних стосунках підлітків, здійснюваних самими дітьми одне до одного. В Оляницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів.

На разі в закладах освіти громади проходить Місячник цивільного захисту, Тиждень безпеки дорожнього руху та інші цікаві події.

                      Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних