A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У пошуках козацької булави

Дата: 11.10.2021 19:48
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

11 жовтня  Комунальним закладом «Тростянецький будинок дитячої творчості» проведено квест "У пошуках козацької булави!", присвячений Дню Українського козацтва та Дню захисників та захисниць України.
У заході взяли участь вихованці гуртків "Спортивний туризм" та "Настільний теніс" - команди  "Веселі козаки" та "Юні соколята".
Учасникам квесту  потрібно було по карті знайти станції , виконати завдання, отримати високі бали, показати кращий час виконання етапу та  отримати частинку пазла булави. На фініші скласти картинку козацької булави з пазлів.
 А станції були такі: "Чумацький шлях"( знайти пакетики з сіллю), "Козацький кінь"(капітану команду потрібно було перевезти на коні товаришів на другий берег), "Запорізька Січ"(встановити відповідність між  назвами речей козаків та їх зображенням), "Козацький словник" (дати правильні відповіді козацьким словам), "Гонка за козаками" (дати правильні відповіді  на запитання з історії козацтва), "Таємниця старого козака" (відгадати таємниці козаків), «Як козаки  мульти відгадували"  (учасникам потрібно було вписати назви мультиків про козаків), "Влуч у ціль" ( гра "Дартс"  , по черзі вибити очки). 
Всі учасники швидко справилися із завданнями, знайшли козацьку булаву,  по завершенню заходу отримали грамоти, подяки та  цінні подарунки від Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь