A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянеччина  відзначила День захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 16:17
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Тростянецька територіальна громада відзначає одні з найпочесніших державних свят, які  в новітній історії нашої держави набули надважливого значення -   День  захисників і захисниць України та  День  Українського козацтва.  Тематичні урочистості відбулись сьогодні в  оновленій та  ошатній глядацькій залі   Тростянецького селищного комунального Центру  культури  та  дозвілля.

Почесними учасниками заходів стали учасники бойових дій на Сході України.

Гостей свята вітали Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька, депутат Вінницької обласної ради Ігор Хміль, митрофорний протоієрей ПЦУ Михайло Торбахевич та голова місцевого осередку ГО "Українське реєстрове козацтво" Микола Прус.

Також Людмила Червонецька разом з начальником другого відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником, Юрієм Яковенком виконали почесну місію -  вручили відзнаки Начальника Генерального Штабу Збройних Сил України  - нагрудні знаки «Учасник АТО»  звільненим  військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань, які залучалися та брали участь в антитерористичній операції з числа жителів Тростянецької селищної територіальної громади. 

Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять воїнів, які  вже ніколи не повернуться з війни. Також уповноважені святкового зібрання поклали квіти до Стели памяті загиблих та померлих учасників АТО та Меморіалу пам'яті.

Мужні, надійні, сміливі і безстрашні захисники і захисниці – сини і доньки,   батьки та матері, брати і сестри, кохані і дружини – всі вони сьогодні   стоять  на захисті майбутнього квітучої України. На їх честь працівники та аматори Центру культури та дозвілля, за участі представників філій Центру підготували яскраву тематичну концертну програму. Музичні, танцювальні,  вокальні композиції линули в цей день  для всіх присутніх у святковій залі. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь