A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась 24-а сесія Тростянецької селищної ради восьмого скликання

Дата: 19.10.2021 15:04
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Сьогодні в залі засідань адмінприміщення виконавчих органів селищної ради відбулось пленарне засідання 24-ї сесії Тростянецької селищної ради восьмого скликання. 18 депутатів з 26-ти обраних прибули на сесію. Їм належало розглянути 20 питань порядку денного і прийняти більше 200 рішень. У роботі сесії взяли участь керівництво селищної ради, старости сіл, начальники структурних підрозділів селищної ради, директори комунальних закладів, представники громадськості та засобів масової інформації.

Депутати припинили діяльність Комунальної установи «Центр фінансового обслуговування  закладів та установ Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади», затвердили Порядок проведення конкурсу  на зайняття посади керівника комунального закладу та Порядок укладання контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я, внесли зміни до рішення 3 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 57 «Про бюджет Тростянецької  селищної територіальної громади на 2021 рік».

 Також розглянули блок земельних питань. Одностайно обранці прийняли рішення про  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, про  вилучення земельних ділянок, про внесення змін до договору оренди землі  шляхом укладання додаткової угоди тощо.

Питання щодо створення старостинських округів і виділення жителям смт Тростянець і с.Оляниці земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства буде винесено на наступну сесію за браком необхідним для прийняття голосів.

Детальніше ознайомитись з рішеннями 24 сесії можна на нашому сайті, у розділі «Офіційні документи ради».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь