Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведено оперативну нараду

Дата: 01.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

01 листопада  Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела нараду з старостами сіл, керівниками виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ, підприємств.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Володимир Маснюк інформував стосовно карантинних обмежень, які передбачені у помаранчевій зоні, в якій перебуває від сьогодні Вінницька область.

Стосовно опалювального сезону в освітніх закладах Тростянецької селищної територіальної громади доповідала  начальник управління освіти, культури, туризму, молоді і спорту селищної ради Олена Пунько.

Тимофій Лозінський,  в.о. директора КНЗ «Тростянецька центральна районна лікарня», повідомив що з 28 жовтня КНП «Тростянецька центральна районна лікарня» входить до переліку закладів охорони здоров’я другої хвилі, що визначені для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, з 29 жовтня розпочато прийом хворих, сформовано 3 бригади для надання медичної допомоги. Наразі КНП «Тростянецька ЦРЛ» приймає хворих з Тростянецької, Томашпільської та Ямпільської територіальних громад. Разом з тим, Тимофій Тимофійович наголосив, що лікування хворих на COVID-19 в ЦРЛ здійснюється за державні кошти.

Про стан захворюваності на COVID – 19 на території громади присутнім доповідав головний лікар КНП «Тростянецький районний центр медико-санітарної допомоги» Володимир Пересунько. За останній тиждень виявлено 79 нових випадків захворювання на COVID-19. Разом з тим, протягом минулого тижня провакциновано 1104 чоловік. Володимир Андрійович наголосив на необхідності вакцинування та дотримання дистанції та маскового режиму.

Сергій Пунько, директор КЗ "Тростянецький селищний центр фізичної культури і спорту", ознайомив з реалізацією Програми Президента України «Активні парки – локації здорової України» на території Тростянецької громади. Програма реалізована в чотирьох населених пунктах: смт Тростянець, с. Капустяни, с. Савинці та с. Четвертинівка.  

За результатами наради дані відповідні доручення старостам, керівникам виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ, підприємств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних