A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбувся виїзний прийом громадян в селах Олександрівка, Демківка, Капустяни, Красногірка та селищі Демківське

Дата: 06.11.2021 20:12
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

05 листопада Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела особистий виїзний прийом громадян в селах Олександрівка, Демківка, Капустяни, Красногірка та селищі Демківське.

 До його проведення долучилися заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Маснюк, старости Олександрівського, Ілляшівського та Капустянського старостинських округів Антоніна Глива, Людмила Василенко та Олексій Мізернюк, директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник.

Жителі с-ща Демківське зустріли селищного голову Людмилу Червонецьку словами вдячності, адже за результатами попереднього особистого виїзного прийому зроблено чимало: люди тепер мають можливість придбати свіжий хліб (та не тільки) у відкритому в цьому році  магазині, проведено вуличне освітлення (все селище освітлюється в нічні години), будується водогін, здійснено благоустрій населеного пункту: розчищено дерева, відремонтовано автобусну зупинку, встановлені сміттєві баки (за сприяння ТОВ «ДАКСА БУНГЕ УКРАЇНА») та ін. Залишилась одна проблема – ремонт дороги по вул. Привокзальній, вирішенням якої опікується селищна рада. І в цей день, з метою пришвидшення її вирішення, селищний голова вкотре зустрілась та провела перемовини з представниками ТОВ «ДАКСА БУНГЕ УКРАЇНА».

Жителі  с.Олександрівка звернулись до селищного голови з прохання сприяти будівництву водогону по вул.Соборна.

Демківчан турбують питання ремонту комунальних доріг. У цьому році здійснено капітальний ремонт 3 вулиць (вул. Шевченка, вул. Європейська та Дружби), проводилось гредерування та підсипання інших.

У с.Красногірка, ще під час прийому, селищним головою, на прохання місцевих жителів, вирішено питання стосовно встановлення терміналу, щодо доставки сертифікатів та довідок про вакцинацію, обстежено ділянку дороги, яку незабаром буде відремонтовано.

У с.Капустяни звернення стосувались земельних питань.

 

Під час виїзних прийомів більшість питань вирішувались безпосередньо на місці, надавались роз’яснення, а решта -  взяті під особистий контроль селищним головою та надані відповідні доручення старостам та керівникам структур селищної ради щодо їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь