Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбувся виїзний прийом громадян в селах Олександрівка, Демківка, Капустяни, Красногірка та селищі Демківське

Дата: 06.11.2021 20:12
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

05 листопада Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька провела особистий виїзний прийом громадян в селах Олександрівка, Демківка, Капустяни, Красногірка та селищі Демківське.

 До його проведення долучилися заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Маснюк, старости Олександрівського, Ілляшівського та Капустянського старостинських округів Антоніна Глива, Людмила Василенко та Олексій Мізернюк, директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, завідувач сектору земельних ресурсів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Наталія Колесник.

Жителі с-ща Демківське зустріли селищного голову Людмилу Червонецьку словами вдячності, адже за результатами попереднього особистого виїзного прийому зроблено чимало: люди тепер мають можливість придбати свіжий хліб (та не тільки) у відкритому в цьому році  магазині, проведено вуличне освітлення (все селище освітлюється в нічні години), будується водогін, здійснено благоустрій населеного пункту: розчищено дерева, відремонтовано автобусну зупинку, встановлені сміттєві баки (за сприяння ТОВ «ДАКСА БУНГЕ УКРАЇНА») та ін. Залишилась одна проблема – ремонт дороги по вул. Привокзальній, вирішенням якої опікується селищна рада. І в цей день, з метою пришвидшення її вирішення, селищний голова вкотре зустрілась та провела перемовини з представниками ТОВ «ДАКСА БУНГЕ УКРАЇНА».

Жителі  с.Олександрівка звернулись до селищного голови з прохання сприяти будівництву водогону по вул.Соборна.

Демківчан турбують питання ремонту комунальних доріг. У цьому році здійснено капітальний ремонт 3 вулиць (вул. Шевченка, вул. Європейська та Дружби), проводилось гредерування та підсипання інших.

У с.Красногірка, ще під час прийому, селищним головою, на прохання місцевих жителів, вирішено питання стосовно встановлення терміналу, щодо доставки сертифікатів та довідок про вакцинацію, обстежено ділянку дороги, яку незабаром буде відремонтовано.

У с.Капустяни звернення стосувались земельних питань.

 

Під час виїзних прийомів більшість питань вирішувались безпосередньо на місці, надавались роз’яснення, а решта -  взяті під особистий контроль селищним головою та надані відповідні доручення старостам та керівникам структур селищної ради щодо їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних