A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось пленарне засідання 26 чергової сесії Тростянецької селищної ради 8 скликання

Дата: 24.11.2021 08:29
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

23 листопада  відбулося пленарне засідання 26-ї  чергової сесії селищної ради, участь у якому взяли 22 депутати із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій, засобів масової інформації.  

На порядок денний винесено 36 питань.

З метою залучення мешканців Тростянецької селищної територіальної громади до прийняття рішень щодо розподілу частини бюджету громади, впровадження кращих практик партиципаторного (громадського) бюджетування затверджено Положення про Бюджет громадських ініціатив Тростянецької селищної територіальної громади.

Затверджено звіт про виконання бюджету Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2021 року та внесено зміни до рішення 3 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року №57 «Про бюджет Тростянецької селищної територіальної громади на 2021 рік».

Прийнято рішення про внесення  змін до структури апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчого комітету, та виконавчих органів селищної ради, а також збільшено штатну чисельність закладів освіти Тростянецької селищної територіальної громади.

Депутати підтримали внесення змін до «Заходів для забезпечення виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» та до Програми розвитку місцевого самоврядування на території Тростянецької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

Надано згоду на прийняття в комунальну власність Тростянецької селищної територіальної громади кисневих концентраторів та встановлено розмір батьківської плати за харчування дітей в закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти на 2022 рік (у закладах загальної середньої освіти в середньому до 25 грн. в день на одну особу; у закладах дошкільної освіти у середньому до 35 грн. в день на одну особу).

Разом з тим, депутатами затверджено ряд програм, а саме: «Програма розвитку місцевого самоврядування на території Тростянецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки», «Розвиток закладів культури та проведення культурно-мистецьких заходів Тростянецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки», «Комплексна програма розвитку освіти Тростянецької територіальної громади на 2022-2024 роки», «Комплексна програма розвитку фізичної культури і спорту у Тростянецькій селищній територіальній громаді на 2022-2024 роки», «Програми здійснення землеустрою на території Тростянецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки», програма Тростянецької селищної територіальної громади «Питна вода» на 2022-2024 роки, «Програма попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2022-2024 роки», Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2022-2024 роки.

18 питань порядку денного мали відношення до земельних питань. Ряд питань стосовно надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок не прийняті у зв’язку з браком кількості голосів, оскільки відповідно до статті 59 п. 2  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення ради щодо безоплатної передачі земельної ділянки комунальної власності у приватну власність приймається не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 26 чергової сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь