A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 07.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на земельній ділянці загальною площею 3,0 га смт. Тростянець Тростянецької селищної ради Гайсинського району Вінницької області.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Тростянецька селищна рада Гайсинського району Вінницької області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території полігону ТПВ смт. Тростянець розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 07 грудня 2021 року на сайті Тростянецькоїкої селищної ради (https://trostyanec-gromada.gov.ua/ ) та триватиме 15 днів.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території полігону ТПВ смт. Тростянець Гайсинського району Вінницької області. Усі зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території полігону ТПВ, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій -24300 смт. Тростянець Вінницької області вул. Соборна, буд. 77, тел./факс: 04343 2-24-85, контактний email (сайту) e-mail:  tsrada@ukr.net

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території полігону ТПВ надаються протягом 15 днів.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь