A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Бюджет Тростянецької селищної територіальної громади на 2022 рік прийнято

Дата: 23.12.2021 14:29
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

 

23 грудня  відбулося пленарне засідання 29-ї сесії селищної ради 8-го скликання, участь у якому взяли 22 депутати із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій, засобів масової інформації.  

На порядок денний винесено 17 питань.

Депутатами прийнято бюджет Тростянецької селищної територіальної громади на 2022 рік одноголосно, відповідно до якого визначено видатки селищного бюджету у сумі 228 млн 075 тис 330 грн.

Разом з тим, затверджено План соціально-економічного розвитку Тростянецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки; Програму «Підтримка обдарованих дітей та учнівської молоді Тростянецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки»; Програму «Капітальний та поточний ремонт доріг  та тротуарів, утримання вулиць Тростянецької селищної територіальної громади на 2022 рік» та інші.

Крім того, надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних  будівель та споруд технічної інфраструктури в смт Тростянець; затверджено статути КУ «Тростянецький селищний інклюзивно-ресурсний центр» і КНП «Тростянецький центр первинної медико-санітарної допомоги» та ін.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 29 позачергової сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь