A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось пленарне засідання 31 чергової  сесії Тростянецької селищної ради 8-го скликання

Дата: 14.01.2022 15:53
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

14 січня  відбулося пленарне засідання 31-ї  позачергової сесії селищної ради, участь у якому взяли 21 депутат із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій, засобів масової інформації.  

Впродовж засідання депутатами затверджено статути Опорного закладу освіти «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Тростянецької селищної ради Вінницької області», Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 2 та комунального підприємства «Тростянецька комунальна аптека» у нових редакціях, внесено зміни до структури апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчого комітету, та виконавчих органів селищної ради та збільшено штатну чисельність комунальної установи «Тростянецький трудовий архів» на 1 штатну одиницю.

З метою забезпечення ефективного використання коштів бюджету Тростянецької селищної територіальної громади депутатами надано дозвіл управлінню фінансів Тростянецької селищної ради здійснювати у 2022 році розміщення тимчасово вільних коштів загального та спеціального фондів  бюджету Тростянецької селищної територіальної громади на депозитних рахунках в установах банків у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, згідно з вимогами Бюджетного Кодексу України, без обмеження граничної суми розміщення.

Разом з тим, депутати надали згоду та прийняли майно із приватної власності ПрАТ «Зернопродукт МХП» у комунальну власність Тростянецької селищної територіальної громади - комплекс будівель та споруд «Адміністративний будинок, виробничо-господарські будівлі», що знаходиться в с. Гордіївка, а також передали Управлінню освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради автомобіль ГАЗ-31105-501 та комплектуючі до автомобіля.

Окрім того, погоджено проєкти землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів с. Демківка, с.Олександрівка  с.Митківка  с.Велика Стратіївка та с-ща Демківське на території Тростянецької селищної ради, а також надано дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для передачі земельної ділянки у власність.

Депутати надали дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок жителям с. Буди, с. Демидівка, с. Глибочок, с. Гордіївка, с. Оляниця, с. Летківка, с. Ілляшівка, с. Савинці, с. Четвертинівка.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 31чергової сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь