Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 18.01.2022 15:38
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

18 січня  відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради.

На розгляд виконавчого комітету було винесено 19 питань порядку денного.

      В ході засідання виконавчим комітетом заслухано інформацію про стан роботи по розгляду звернень громадян в Тростянецькій селищній раді за 2021 рік та  про виконання бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за 2021 рік, внесено зміни до рішення виконавчого комітету селищної ради від                     18 березня 2021 року № 48 “Про  затвердження Інструкції з діловодства у Тростянецькій  селищній раді та її виконавчому комітеті в новій редакції” та схвалено проект рішення селищної ради «Про внесення змін до рішення 29  сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2021року №389 «Про  бюджет Тростянецької селищної  територіальної  громади на 2022 рік».

        Затверджено план роботи виконавчого комітету Тростянецької  селищної ради на 2022 рік та списки громадян Тростянецької селищної ТГ  після перереєстрації, які стоять на квартирному обліку при виконкомі селищної ради.

        Серед решти питань, які розглянув виконавчий комітет: упорядкування адресного господарства на території Тростянецької селищної територіальної громади, затвердження акту обстеження на предмет виявлення безхазяйного майна у межах смт Тростянець, надано дозвіл на знесення зелених насаджень, списання комунального майна, затвердження зразка печатки Комунального підприємства «Тростянецька комунальна аптека».

       Разом з тим, рішенням виконавчого комітету затверджено висновок про  доцільність позбавлення батьківських прав громадянки стосовно доньки; надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування; надано дозвіл на госпіталізацію малолітньої дитини до КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка Вінницької обласної ради».

       Крім того, затверджено план роботи комісії з питань захисту прав дитини       Тростянецької селищної ради  на 2022 рік; передано Громадській організації «Учасники бойових дій «Захисник» в оренду нерухоме комунальне, що розташоване за адресою: смт Тростянець, вул. Соборна103, терміном на три роки; затверджено Положення про порядок та умови надання  платних  соціальних  послуг КЗ «Тростянецький селищний центр  надання соціальних послуг»  Тростянецької селищної ради (нова редакція); виділено матеріальну допомогу на лікування, а також затверджено подання опікунської ради про доцільність призначення опікунства.  

       Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних