A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Освіта доступна для всіх: В Олександрівській школі для дітей з особливими освітніми потребами створено адаптаційно-ресурсну кімнату

Дата: 25.01.2022 17:03
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

«Хто по-справжньому допомагає дітям – збагачується душею. А душа, як джерело, поповнюється добром, людяністю, любов’ю і світлом».

 

Сьогодні в Олександрівській школі відбулось відкриття адаптаційно-ресурсної кімнати.

Облаштування простору для реалізації освітніх можливостей кожної дитини – результат впровадження, за сприяння і підтримки Тростянецької селищної ради, ПрАТ "Зернопродукт МХП" та БО «БФ «МХП – Громаді», в межах Проєкту партнерства «СпільноФонд», проєкту «Створення адаптаційно-ресурсної кімнати для надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами».

Цей проєкт став можливим завдяки синергії Фонду громади Благодійного фонду «МХП-Громаді», «Подільська громада», за підтримки Isar Ednannia у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень  (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки підтримці агентство США з міжнародного розвитку.

Загальна вартість проєкту – більше 70 тис. грн (кошти місцевого бюджету – майже 27 тис. грн, кошти ПрАТ "Зернопродукт МХП" через БФ «МХП – Громаді» - 20 тис. грн, більше 23 тис. грн – позабюджетні кошти).

На відкриття завітали всі, хто за покликом серця вболіває за наше майбутнє, хто постійно допомагає дітям: Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька, керівник соціальних проєктів БО «БФ МХП – Громаді» Петро Андрієць, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олена Пунько.

Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька подякувала директору Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Антоніні Бурій, директору ДП ДГ «Олександрівське» Олені Воротнюк, керівництву ПрАТ «Зернопродукт МХП» та БФ «МХП – Громаді» Володимиру Прокопчуку та Петру Андрійцю за створення та покращення умов для навчання і розвитку дітей. Також Людмила Іванівна вручила директору школи сертифікат на суму 10 тис. грн для придбання необхідного інвентаря в адаптаційно-ресурсну кімнату.

Облаштування адаптаційно-ресурсної кімнати надасть можливість дітям з особливими потребами та молодшим школярам розвивати найпростіші життєві навички, вчитися, відпочивати та гратися.

 

#зробимоосвітудоступноюдлявсіх



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь