A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Нехай громада знає своїх «героїв» в обличчя!

Дата: 07.02.2022 14:50
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

Цими вихідними в нашому парку сталась велика прикрість. Хлопці підліткового віку у вечірній час вирішили порозважатись на дитячому майданчику. Своїми розвагами юнаки зруйнували накриття над столиком, розпивали алкогольні напої, після чого розкидали сміття по всьому майданчику, влаштували змагання з боротьби на  газоні та перегони на дитячих гірках та парапетах, залишили свої сліди та потертості на покритті, столику та бортиках дитячого майданчика.

Зауважимо, що дитячий майданчик призначений для дітей вікової категорії від 7 до 13 років. Молоді люди ж, які влаштували вечірку - віком 15-18 років: Стецюк Віталій, Нечепуренко Артем, Яцишин Євген, Чеснюк Даніл, Головенко Денис, Саміленко Михайло.

Безвідповідальне відношення до роботи інших людей, ганебна поведінка молодих людей, які б мали натомість проявляти кращі риси характеру, запобігати і попереджувати хуліганство.

Хлопці шкодували про єдине – що їх впіймали! Покаяння в очах не було. Але юнаки активно сперечались, заперечували присутність і вимагати докази ними скоєного.    

Холопці, ви спаплюжили роботу багатьох людей, які відбудовували паркову зону і водночас вчинили наругу над щоденною роботою двох тендітних жінок (працівниць Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою), які доглядають за парком  і підтримують майданчики в чистоті та порядку.

Особистості порушників було встановлено, дякуючи оперативні роботі Ситуаційного центру Тростянецької СТГ та поліцейських офіцерів громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь