A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Сьогодні ви формуєте медіакультуру, від вас залежить інформаційна безпека України! – Сергій Борзов привітав медійників Вінниччини з професійним святом

Дата: 16.11.2022 11:16
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

2022 рік кардинально змінив життя кожного українця! Зміни торкнулися не тільки питання безпеки, а й усіх сфер життєдіяльності країни, тож інформаційна галузь -  не виняток.

У переддень професійного свята - Дня працівника радіо, телебачення і зв’язку, на Вінниччині відзначили кращих представників медійної галузі. Привітав усіх причетних з професійним святом Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. 

Також у заході взяла участь Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.

«На початку війни ми всі чекали новини. І коли влучили у телевежу спочатку в Києві, а потім у Вінниці, ми зрозуміли, наскільки важливо мати зв'язок. Чути і бачити один одного. Знати - один про одного.В умовах воєнного стану змінився формат подачі інформації. Умови сьогодення в Україні вимагають від вас швидкого реагування, високого рівня професіоналізму. Вітаю всіх, хто подає інформацію – представників медіагруп, радіо і телебачення, інтернет-видань, а також тих, хто завжди перебуває за кадром. Це режисери-постановники, оператори, диктори. Я пишаюся тим, що також маю досвід роботи на телебаченні і знаю, що таке працювати за кадром. Дякую кожному з вас за професіоналізм», - зазначив очільник області.

У свою чергу, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий зауважив: «З початку війни ми стали свідками нових викликів та перешкод для роботи телебачення, радіо та інтернет-зв’язку. Вам довелось працювати 24/7, пізнавати і доносити інформацію в умовах великої небезпеки. Ви доносите правду в Україні та у світі, допомагаєте наближати і прискорювати перемогу. Правда – це наша зброя у боротьбі з агресором».

Під час заходу керівники області вручили кращим працівникам телевізійникам та радійникам Почесні грамоти Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Побажав усім сил та натхнення у роботі представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області Вадим Мазурик. Також він додав, що жодна із компаній, які працюють у телерадіопросторі Вінниччини не припинила свою роботу під час війни. Більше того, в кількох містах нашої області радіо започаткувалось, як от «Барське міське ефірне радіомовлення» станції «RadioBar», «Радіокомпанію Тростянець ФМ».

«Маю зазначити, що дуже приємно дивитись програми, які йдуть зараз на екранах та в  радіоефірах області. Це зовсім інший контент,- репортажі з гарячих точок або щойно звільнених міст, таких як репортаж вінницьких кореспондентів на третій день після звільнення Ірпеня. Це вищий пілотаж наших медійників, робота найвищого ґатунку!» - зазначив наприкінці виступу Вадим Мазурик.

В умовах військової агресії журналісти стали на передову інформаційного фронту, доносячи правдиву, оперативну та об’єктивну інформацію не лише українським слухачам та глядачам, а й усій світовій спільноті.

Перед ними нині, як ніколи, стоїть важливе завдання – дотримуватись позиції, яка забезпечить впевненість українців у своїй силі.

На жаль, серед загиблих захисників багато представників ЗМІ– це Герої, які, не вагаючись з перших днів вторгнення росії, пішли воювати за нашу державу, які висвітлювали події із зон активних бойових дій, думаючи не про власне життя, а про те, щоб світ знав правду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь