A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В освітніх закладах Тростянецької громади відсвяткували Останній дзвоник

Дата: 31.05.2023 15:20
Кількість переглядів: 228

 

Останній день весни став і останнім днем навчання в 2022/2023 навчальному році у школах Тростянецької громади. Тож сьогодні, 31 травня, при хорошій сонячній погоді у закладах середньої освіти відбувалося свято Останнього дзвоника.

Це був складний рік. Сповнений раптових змін, викликів, невизначеності та втрат. Але попри все, завдяки відважним, мужнім, незламним військовослужбовцям Збройних Сил України освітній процес тривав, а наші діти продовжували вчитися та вперто здобувати знання. І як наслідок, маємо гарні результати: базову загальну середню освіту здобули 244 дев’ятикласники  (в тому числі 10 внутрішньо переміщених особи), з них 12 (5 %) отримали свідоцтва з відзнакою. Повну загальну середню освіту здобули 115 випускників 11-х класів (з них 4 внутрішньо переміщені особи). За високі досягнення у навчанні золотою медаллю нагороджено  8 випусників, срібною – 4.  Дистаційно здобували освіту 9 випускників  9 класу та 4 випускники 11 класу.

119 учнів стали переможцями ІІ  етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, 5 учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади є переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів (2 учнів Ліцею смт Тростянець, 2 учнів Летківського ліцею, 1 учень Будянського ліцею), із них 2 учні нагороджено Дипломами ІІ ступеня, 3 –Дипломами ІІІ ступеня.

У ІІІ етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка учениця нашої громади зайняла ІІ місце (Ліцей смт Тростянець),  ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика  -  ІІІ місце (Будянський ліцей).

В цьому році відповідно до рішення виконавчого комітету, за поданням закладів освіти і культури було визначено 84 номінанти на отримання  грошової винагороди – це учні, вихованці, творчі колективи, команди, учителі і керівники, що готували переможців ІІІ, IV, міжнародного етапів конкурсів і змагань:

- учнів – 15, колективів – 4, педагогів – 16;

- у КЗ «Тростянецька дитяча музична школа»: учнів – 7, педагогів – 4; у - КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості»: вихованців – 22, колективів – 1, керівників гуртків – 5;

- у Тростянецькому селищному комунальному Центрі культури та дозвілля: вихованців – 3, колективів – 2, керівників гуртків – 5.

Всього переможців та педагогів/керівників гуртків у 2022-2023 н.р.: учнів/вихованців – 47, колективів – 7, педагогів/керівників гуртків – 30.

Бажаємо всім учням мирних літніх канікул. Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям та батькам – гордості і захопленості від успіхів своїх дітей.

Віримо, що вже зовсім скоро Україна переможе і в новому навчальному році пролунає мирний перший дзвоник, а не сигнал повітряної тривоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь