A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Свято дитячого сміху, радощів та розваг для дітей відбулося у смт Тростянець

Дата: 01.06.2023 21:39
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Сьогодні, у перший день літа, у Тростянці відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, які забезпечили дітям громади відчуття справжнього свята, уваги, турботи, радість приємних моментів, подарунків і сюрпризів.

Вранці голова Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич в приміщенні Тростянецького селищного комунального Центру культури та дозвілля привітала та вручила солодощі, подарунки дітям з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Далі святкові заходи продовжилися у парковій зоні селища.

Організатори заходу зосередили різноманітні творчі локації, де діти могли спробувати свої таланти й можливості.

До уваги дітей працювала бібліотека просто неба від КЗ «Тростянецька селищна публічна бібліотека».

На творчій локації керівники гуртків КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості» пропонували взяти участь у майстер-класах з бісероплетіння, виготовлення сувенірів, прикрас, побачити захопливі показові виступи гуртківців спортивної боротьби та велосипедного туризму.

Захопливими були спортивні заходи від КЗ «Тростянецький селищний центр фізичної культури і спорту», які гартували і заохочували учасників свята до здорового способу життя та командної роботи: діти змагалися у баскетбольному виді спорту серед юнаків і дівчат, брали участь у турнірі з міні-футболу та у спортивній лізі сміливих, яка проводилась серед учнів 5-6 класів Ліцею смт Тростянець, Тростянецької гімназії.

Любителі музики та співу мали нагоду потрапити на «Карооке на площі», яке організували працівники КЗ "Тростянецька дитяча музична школа". Діти і навіть дорослі мали можливість не тільки на мить стати справжніми зірками, показати свої таланти, а і зібрати кошти для потреб Збройних Сил України.

Гарним завершенням дитячого свята став фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Тростянецькі самоцвіти» від організаторів - Тростянецького Центру культури та дозвілля, де діти вкотре презентували і підтвердили свої високі творчі можливості, які прославляють нашу громаду на різного рівня всеукраїнських, міжнародних конкурсах і фестивалях.

Привітати дітвору зі святом, вручити заслужені подяки, грамоти та грошові винагороди завітали селищний голова Людмила Червонецька та начальник Управління освіти культури туризму молоді та спорту Олена Пунько.

Свято дійсно вдалося на славу і завдяки нашим мужнім захисникам 

Сьогодні саме в їх руках спокій і світле майбутнє наших дітей.

І найважливіше, що самі діти цілком усвідомлені в цьому, бо їх мрії й бажання виявились зовсім не дитячими - про Мир і Перемогу! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь