A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянець відсвяткував 421-у річницю Дня селища

Дата: 27.08.2019 14:42
Кількість переглядів: 1031


25 серпня 2019 року Тростянець відсвяткував День народження. Насиченим цікавими заходами і приємними сюрпризами запам'ятають тростянчани 421-й День селища. Святкові заходи, в неділю, тривали  від ранку до самого вечора.      
    На повну силу життя вирувало у селищній парковій зоні: проходили виставки фото минулого і сьогодення та фото з історії перевтілення селища,працювала фото зона,відбувався  турнір з великого тенісу та відкритий турнір з баскетболу на Кубок Тростянця. Для найменших діток  працювало містечко дитячих розваг де працювали надувні гірки та батути. 
     Місцеві народні умільці, працівники Тростянецького Будинку дитячої творчості(директор В.Басюк)  та Територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян похилого  віку та інвалідів(директор Л.Бондар)   подарували  тростянчанам чудові виставки декоративно-прикладного мистецтва.
  На  веселому ярмарку тростянчани  і гості мали можливість потанцювати під українські музики, послухати жартівливі пісні  від аматорів Демидівського сільського Будинку культури та Тростянецького Центру культури і дозвілля, дізнатись долю у циган,покуштувати  смачною  юшкою,пирогами, варениками та різноманітними смаколиками, відвідати гостинний «Шинок».
    На площі біля водограю представляли свою творчість  дитяча студія «AVE-stars” та  дитячі колективи і окремі виконавці Тростянецької ДМШ(директор М.Савченко).
     На центральній площі селища  пройшли урочистості і святковий концерт під назвою " Тростянець –містечко майбутнього !". Розпочалися урочистості з дитячого марш параду мамів з колясками та вихованців навчальних і мистецьких закладів селища . 
     Почесними гостями свята були уродженці Тростянця: голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та заступник голови Вінницької обласної  ради Ігор Хміль.
     Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять українських воїнів, які загинули на Сході, відстоюючи цілісність і незалежність України. Почесне право покласти квіти до меморіалу було надано учаснику АТО Максимові Щуренку та відмінниці навчання,випускниці Тростянецького закладу ЗСО І-ІІІст. №1 Марії Ткач. 
   Селищний  Людмила Червонецька привітала тростянчан зі святом, подякувала  за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  Тростянця, покращення добробуту його мешканців . Також в рамках урочистостей  вручила  диплом Почесного громадянина селища Тростянець та нагрудний знак  директору ТОВ «Україна Т» Тарасюку Василю  Андрійовичу, відзначила грамотами за сприяння у розбудові Тростянецької територіальної громади місцевих підприємців,керівників підприємств та жителів:Левченка Михайла,Бородія Андрія,Щуренка Максима,Плахотнюка Сергія,Ярмака Андрія,Мурованого Вадима,Цвігуна Олега,Рябокінь Андрія,Бородія Максима,Білаш Ніну,Шимка Андрія,Савченка Ігоря,Некодюка Володимира.

 
     Далі відбулася тематична концертна програма за участю солістів: Ніни Стрілецької,Бориса Супруна,Дмитра Гонти,Матвія Івасенка, творчих колективів Тростянецького Центру культури і дозвілля,дитячої музичної школи,Будинку дитячої творчості, закладів дошкільної освіти та Будянського СБК.


   Родзинкою свята стало відкриття казкових дитячих  ігрових майданчиків та презентація скейт парку .


  Продовжилось свято виступами  гурту «Водограй» м. Вінниця, ансамблю «Гуляй Душа» м.Київ.

Музичний драйв отримали гості свята від  гурту «Jam BandOdessa» м.Одеса.

 

Завершилось святкування  фантастичним  феєрверком  та дискотекою для всіх за участю «dj Stive – v і Мс Семенич» м. Вінниця.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь