A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Визначені пріоритетні напрямки діяльності і перспективи подальших дій на 2020 рік

Дата: 10.01.2020 14:15
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

     10 січня 2020 року Тростянецький селищний  голова Людмила Червонецька  провела розширену  виробничу нараду з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних установ та завідувачами господарств освітніх установ. Нарада розпочалась із вступного слова голови. Людмила Іванівна представила колективу нових працівників,а також  довела  до присутніх ключові завдання ,які передбачені в  Плані соціально- економічного  розвитку на 2020 рік та наголосила на необхідності їх  виконання . Також акцентувала на питаннях   активної участі у пошуку та написанні проектів та грантів щодо розвитку громади , зміцнення матеріально-технічної бази,проведення робіт по утепленню та термомодернізації комунальних установ та закладів,що знаходяться на території об’єднаної  громади. В ході роботи учасники наради обговорили питання цивільного захисту населення  пожежної  безпеки. Так,спеціаліст з питань цивільного захисту Тростянецької селищної ради Віталій Бабенко поінформував присутніх  про зміни в законодавстві по цивільному захисту та дії щодо запобігання нещасних випадків та надзвичайних ситуацій на території  громади.

  По фінансових питаннях,планах  закупівель,проведення тендерних процедур та формування і затвердження штатних розписів учасників наради інформували директор КУ "Центр  фінансового обслуговування  закладів та установ Тростянецької селищної ОТГ"Таїсія Федоришина.

      За результатами проведеної наради селищним головою надані  відповідні доручення керівникам підрозділів по кожному з заслуханих питань, а  також визначені пріоритетні напрямки діяльності і перспективи подальших дій  на 2020 рік.

Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь