A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Прийнято рішення про посилення карантинних заходів

Дата: 17.03.2020 16:14
Кількість переглядів: 1425

                                                                         Фото без опису

  17 березня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади, де було розглянуто питання про виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211. Постановою, яка прийнята відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, на всій території України встановлено карантин з метою запобігання поширенню короновірусу СОVID-19.

 

 Селищний голова, голова  комісії ТЕБ та НС Людмила Червонецька   повідомила присутніх, що  постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215,  внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання  поширенню   на території України гострої  респіраторної  хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

 

  За результатами обговорення доповіді, вислухавши членів комісії, Комісія вирішила:

  1. Директору СТ «Тростянецьоинокторг» (Ризун В.І.), власнику приватного ринку (Ровишин І.М.), власникам та керівникам закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгівельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торговельного і  побутового   обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами  медичного призначення, засобами звязку, провадження  банківської та страхової  діяльності, а також  торгівельної діяльності і діяльності з надання   послуг з громадського  харчування із застосування  адресної  доставки замовлень,   заборонити  роботу закладів  до завершення  епідемічного  періоду , та письмово поінформувати комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тростянецької ОТГ при прийняте рішення до 19 березня 2020 року.

 

Термін виконання: з 00 год.01 хв. 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 року  

 

  1. Заборонити регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями);

перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному  автомобільному транспорті, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах у звичайному режимі руху;

перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі;

заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному  і міжобласному сполученні, та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

Термін виконання: з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р.

 

  1. Створити  при  селищній  раді  оперативну  групу, до скдаду якої  включити  представників селищної ради, Тростянецького відділення поліції Бершадського відділення поліції  ГУНП,  Тростянецького районного сектору ГУДСНС України у Вінницькій  області,  Тростянецького районного управління головного управління  Держпродспоживслужби у Вінницькій області, представників громадськості.

Термін виконання: негайно

 

  1. Контроль за  виконанням  рішення покласти на заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обєднаної територіальної громади (Ткач О.А.)

Термін виконання: постійно

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь